خاتمی؛ اندیشه‌ای که لبخند می‌زد

خاتمی؛ اندیشه‌ای که لبخند می‌زد

مینو خالقی» خاتمی را دوست دارم چون در ایام ریاست‌جمهوری‌اش، دانشگاه رنگ دانشگاه بود و کتاب و سینما و میتینگ و تحزب و هزار مولفه دیگر جامعه پویای سیاسی، جانی تازه یافته بود
کشور ملک مطلق رادیکال‌ها نیست

کشور ملک مطلق رادیکال‌ها نیست

فاطمه راکعی» یک طیف تندرو از جناح راست، تصور می‌کنند که کشور فقط ملک طلق رادیکال‌ها است و مردم سهم و نقشی در آن ندارند. اما واقع آن است که کشور متعلق به همه مردم با تفکرات مختلف است.
دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۴۰۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳

آب لاشه مرغ عامل مسمومیت غذایی

یک مطالعه جدید نشان می دهد که آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زادایی مرغ منجمد محیط مطلوبی برای تکثیر میکروب ها فراهم می کند.
تدبیر24: محققان موسسه تحقیقات غذایی در انگلیس در یک مطالعه متوجه شدند که مقاومت «کمپیلوباکتر» (campylobacter) گروهی از باکتری ها که معمولا باعث مسمومیت غذایی می شوند با آب ناشی از لاشه مرغ یا یخ زدایی مرغ افزایش می یابد.

ماده آلی که از لاشه مرغ خارج می شود محیط مناسبی برای گسترش این باکتری در چرخه غذایی ایجاد می کند.

این یافته ها بر اهمیت تمیز کردن مرتب سطوح در جریان آماده سازی غذا تاکید می کند.

محققان امیدوارند که نتیجه این مطالعه راه را برای کشف روش های جدید و موثرتر تمیز کردن سطوح آشپزخانه که موجب کاهش شیوع کمپیلوباکتر شود، فراهم سازد.

محققان با جمع آوری مایعات ناشی از یخ زدایی مرغ ها متوجه شدند که این مایعات به کمپیلوباکتر کمک می کند تا به سطوح آشپزخانه حمله کند و متعاقب آن نوار های زیستی تولید کنند.

نوارهای زیستی ساختارهای خاصی هستند که برخی باکتری ها بر روی سطوح تشکیل می دهند تا از خود در برابر تهدیدات محیطی محافظت کنند.

با وجود این که این باکتری بر اثر پختن از بین می رود اما حدود 500 هزار نفر در انگلیس هر سال با این باکتری مسموم می شوند.

منبع: هلث
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: