توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 19
کد خبر: ۴۰۹۱۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

ورود نسل جدید سرعت‌گیر در تهران

به گفته رئیس شرکت عرف ایران طراحان این شرکت نسل جدیدی از سرعت‌گیرها را با الهام از مدل یکی از شرکت‌های هلندی طراحی و پس از انجام آزمایشات لازم این سرعت‌گیرها در معابر شهر نصب می‌شوند.
تدبیر24: رئیس شرکت عرف‌ایران شهرداری تهران از ورود نسل جدید سرعت‌گیرها خبر داد.

مهندس خلیلی با اعلام ورود سرعت‌گیرهای جدید به پایتخت گفت: پیش از این مردم از برخی از سرعت‌گیرهای نصب شده در سطح شهر گلایه داشته و عنوان می‌کردند که به‌دلیل غیر استاندارد بودن این سرعت‌گیرها، خودرویشان، دچار خساراتی شده است که بر همین اساس لزوم بازنگری بر سرعت‌گیرها احساس و بررسی‌ها آغاز شد.

وی با بیان این‌که کارشناسان این شرکت نهایتاً تصمیم به ورود نسل جدیدی از سرعت‌گیرها کردند، گفت: بر همین اساس در برخی از معابر اقدام به شبیه‌سازی سرعت‌گیر کردیم به گونه‌ای که رانندگان از دور تصور می‌کردند که در معبر مذکور سرعت‌گیر نصب شده است؛ اما پس از نزدیک شدن به آن متوجه نقاشی شدن این سرعت‌گیر بر روی آسفالت می‌شدند.

به گفته رئیس شرکت عرف ایران طراحان این شرکت نسل جدیدی از سرعت‌گیرها را با الهام از مدل یکی از شرکت‌های هلندی طراحی و پس از انجام آزمایشات لازم این سرعت‌گیرها در معابر شهر نصب می‌شوند.

خلیلی در مورد ویژگی‌های این سرعت‌گیرها گفت: ابتدا و انتهای این سرعت‌گیرها ثابت است؛ اما می‌توان بنا به شرایط معبر مذکور ارتفاع و طول این سرعت‌گیر را افزایش و یا کاهش داد واین سرعت‌گیر بسیار پهن است، این در حالی است که بر اساس طراحی جدید سرعت‌گیرها، هنگام حرکت خودرو از روی آن‌ها خودرو به لرزه می‌افتد(اسکرید) و سبب هوشیاری راننده را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به این‌که در صورتی ‌که آسفالت مشکلی نداشته باشد این سرعت‌گیرها می‌تواند تا سه سال عمر مفید داشته باشند، گفت: حدود شش ماه بر روی این سرعت‌گیرها کارهای تحقیقات صورت گرفت و حالا با مثبت ارزیابی شدن اثر این سرعت‌گیرهای جدید، شاهد نصب آن‌ها در برخی معابر خواهیم بود.

خلیلی با بیان این‌که سرعت‌گیرهای جدید به صورت پله‌پله و خطوط لرزاننده (اسکرید) طراحی شده‌اند و سبب هوشیاری راننده می‌شود، گفت: سرعت‌گیرها در معابر با بررسی نوع سرعت، میزان و... جانمایی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: