ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۰۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳

رضا قیصریه در بیمارستان بستری شد

رضا قیصریه، نویسنده و مترجم پیشکسوت، در پی سکته مغزی در بیمارستان بستری است.
تدبیر24: قیصریه از 27 آبان‌ماه به علت سکته مغزی در بیمارستان پارس بستری شده و در حال حاضر قدرت تکلمش بسیار ضعیف است.
 
این استاد ترجمه دانشگاه آزاد تاکنون رمان‌های «کافه نادری» و «هفت داستان» را نوشته و منتشر کرده و کتاب «در ستایش 77 سالگی» را نیز آماده انتشار دارد.
 
او همچنین در دهه 60 به عنوان منتقد در مجله فیلم و هنر هفتم فعالیت داشته است.
 
رضا قیصریه متولد سال 1319 است، دکتری علوم سیاسی دارد و ترجمه را با برگرداندن چند داستان از صادق هدایت به زبان ایتالیایی آغاز کرده است. او آثاری را از نویسندگان ایتالیایی چون ایتالو کالوینو و لوییجی پیراندلو به فارسی برگردانده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: