ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۰

مسجدی با طراحی یک زن+عکس

از زمان افتتاح مسجد شاکرین در سال ۲۰۰۹، وی هدایت کار طراحی ۲ مسجد دیگر در قطر را بر عهده گرفته و طرح هایی را برای مراکز مذهبی در لندن و نیویورک ارائه داده است.
تدبیر24:کشور ترکیه دارای بیش از ۸۲ هزار و ۶۰۰ مسجد است که همه آنها توسط مردان طراحی شده اند، به جز یکی از آنها. مسجد شاکرین در شهر استانبول، با همکاری خانم زینب فادیلی اوغلو، متخصص طراحی داخلی، طراحی شده است.

کشور ترکیه دارای بیش از ۸۲ هزار و ۶۰۰ مسجد است که همه آنها توسط مردان طراحی شده اند، به جز یکی از آنها. مسجد شاکرین در شهر استانبول، با همکاری خانم زینب فادیلی اوغلو، متخصص طراحی داخلی، طراحی شده است.

فادیلی اوغلوی ۵۲ ساله، احتمالا اولین زنی است که تاکنون یک مسجد را طراحی کرده است. این مسجد دارای یک گنبد به قطر ۱۳۰ فوت است. در طراحی داخلی مسجد شاکرین، توجه ویژهای به جایگاه قرار گرفتن زنان شده است. فضای اختصاص داده شده برای محل عبادت زنان از نظر وسعت و حجم تزئینات، به اندازه قسمت مردان است. فادیلی اوغلو در این باره به سی ان ان گفت: «من قسمت زنانه را در  قسمت بالکون قرار داده ام، زیرا در زمان اقامه نماز جماعت، زنان باید پشت مردان قرار بگیرند... اما من تصمیم گرفتم بالکون مسجد را به یکی از زیباترین قسمت های مسجد تبدیل کنم، جایی که چلچراغ کریستالی مسجد درست در مقابل آن قرار دارد و شما می توانید از آنجا به راحتی محراب را ببینید.» فادیلی اوغلو، در طراحی داخلی مسجد، از مهارت های زنان دیگر نیز استفاده کرده است. از جمله خانم ناهیده بویوک کایماکسی، در طراحی چلچراغ مسجد شاکرین مشارکت نموده است.

از زمان افتتاح مسجد شاکرین در سال ۲۰۰۹، وی هدایت کار طراحی ۲ مسجد دیگر در قطر را بر عهده گرفته و طرح هایی را برای مراکز مذهبی در لندن و نیویورک ارائه داده است.

وی افزود: «ارکان اصلی رویکرد من در هر پروژه ای یکسان است: عدم محدودیت زمانی، کار بار فکر باز، تنوع رنگ ها، لایه هایی از پارچه، و مشخصه های معماری. کار من منعکس کننده یک درک مدرن از ارزش های سنتی است. من در طرح هایم اصلی ترین الهام را از معماری استانبول می گیرم و تلاش می کنم معماری شرقی و غربی را با هم تلفیق کنم.»











بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: