ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۴۳۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰

وقتی کود جای ویتامین را می‌گیرد

یک کارشناس تغذیه توصیه کرد: افراد میوه‌ها را بدون پوست مصرف کنند، مگر اینکه مطمئن باشند میوه ارگانیک بوده و یا از باغ خانگی برداشت شده ‌است.
تدبیر24: مریم شیرمستی گفت: در شرایط عادی خواص میوه‌ها عمدتا در ناحیه پوست و زیر پوست آنها نهفته است و توصیه می‌شود افراد میوه‌ها را با پوست بخورند. برای مثال در میوه‌ای مانند گلابی محتوای ویتامین‌ها در پوست و زیرپوست دو برابر گوشت میوه است.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه امروز دیگر میوه‌ها در شرایط عادی رشد نمی‌کنند و در پرورش آنها از انواع کودها و سموم استفاده می‌شود، تصریح کرد: این مواد عمدتا در پوست میوه تجمع می‌کنند.

شیرمستی میوه‌های با پوست نازک را بیشتر در معرض خطر دانست و تاکید کرد: میوه‌های بوته‌ای مانند گوجه و خیار نیز چون در ارتفاع پایین هستند و بیشتر با سموم و کودها در تماسند، امکان آلودگی بیشتری دارند.

وی توت فرنگی را در صدر میوه‌هایی دانست که ممکن است به کودها و سموم آلوده شود و چون پوست قابل جدا کردن ندارد، باید خوب شسته شود.

به گفته این کارشناس تغذیه میو‌هایی مانند خرمالو و سیب عمدتا به صورت نارس چیده می‌شوند و بعد در شرایط فیزیکی و با اضافه کردن برخی ترکیبات رسیده می‌شوند، لذا گرفتن پوست آنها لازم است.

وی خاطرنشان کرد: در برخی موارد نیز ممکن ست روغن‌هایی به پوست میوه‌ها مالیده شود که برای سلامتی افراد مضر است.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: در این شرایط بهتر است میوه‌ها بدون پوست مصرف شوند، مگر اینکه اطمینان داشته باشیم، ارگانیک هستند و یا از باغ‌های آشنا برداشت شده‌اند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: