ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۴۲۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۱
جنجال ها درمورد جزیره آشوراده :

پاسخ ابتکار به منتقدان طرح آشوراده+سند

همانگونه که سوال کردن حق تشکل‌ها و قانع شدن یا نشدن آنها از پاسخ نیز جزو حقوق آنهاست، درمقابل آن اگر از پاسخی قانع نشدیم به مفهوم این است که خواسته ما محقق نشده، نه این که الزاما پاسخ طرف مقابل کارشناسی نبوده است!
تدبیر24:بیست و سوم آذر ماه جمعی از تشکل‌های مردم‌نهاد در نامه‌ای به معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با طرح سوالاتی دلایل انعقاد تفاهم‌نامه اخیر سازمان محیط زیست با سازمان میراث فرهنگی را در خصوص آشوراده جویا شدند؛ نامه 2 صفحه‌ای که کمتر از 48 ساعت توسط معصومه ابتکار و تیم کارشناسانش در 4 صفحه و به تفصیل به آن پاسخ داده شد.
به گزارش خبرنگار تدبیر24 سایت خبری محیط زیست ایران در مطلبی آورده است : در چنین نامه‌هایی اگر چه مرسوم نیست ضرب العجل تعیین شود، ولی تشکل‌های امضاء کننده در پایان متن مهلتی 2 روزه را برای پاسخگویی رییس سازمان حفاظت محیط زیست مشخص کردند که در همین زمان نیز پاسخ ارایه شد.  اما پس از ارسال جواب‌ اتفاقات دیگری رخ داد. ابتدا سایتی ادعا کرد که معصومه ابتکار به سئوال ها پاسخ نداده و بعد نامه دیگری منتشر شد مبنی بر این که پاسخ‌ها غیرکارشناسی بوده و امضاکنندگان را راضی نکرده است.

اگر چه پیگیری و پرسشگری تشکل های مردم نهاد قابل تقدیر است و در مسیر پیشرفت کشور بی شک موثر خواهد بود، اما حتی پرسشگری نیز الزاماتی دارد. اگر به رسم دموکراسی معتقدیم، همانگونه که سوال کردن حق تشکل‌ها و قانع شدن یا نشدن آنها از پاسخ نیز جزو حقوق آنهاست، اما اگر از پاسخی قانع نشدیم به مفهوم این است که خواسته ما محقق نشده، نه این که الزاما پاسخ طرف مقابل کارشناسی نبوده است.
سایت خبری محیط زیست ایران برای روشن شدن افکار عمومی، سئوالات تشکل‌های غیردولتی مردم‌نهاد و پاسخ‌های رییس سازمان حفاظت محیط زیست را در خصوص مباحث مطرح شده اخیر در مورد اجرای طرح گردشگری طبیعی جزیره آشوراده در زیر منتشر می‌کند و آمادگی دارد نظر کارشناسان مربوطه را در خصوص پاسخ‌های ارایه شده در ذیل این خبر درج نماید.
متن سوالات تشکل‌های مردم‌نهاد در خصوص آشوراده بدین شرح است:


متن پاسخ رییس سازمان حفاظت محیط زیست بدین شرح است:

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۹
2
3
این دولت خودش هر گندی بزنه رو درست میدونه ولی اشتباهات دیگران را در بوق و کرنا میکنه تا علاوه بر پوشاندن ضعفهایش از ان برای رسیدن به قدرت در اینده استفاده کند. یعنی همان رویه ای که افساد(اصلاح) طلبان نیز دنبال میکنند.
امین
|
Finland
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۳
0
0
خوشحالم که فضایی به وجود اومده که نقد و گفتگو در مورد تصمیمات کلان کشور داره انجام میشه.امیدوارم دولت با بهرگیری از دلسوزی مردم و نظرات کارشناسان به موفقیت برسه و بتونه مشکلات به جا مونده از دولت قبل را حل کنه
نظر شما: