ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷

دیدار لاریجانی و عمار حکیم در عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در سومین روز سفر خود به کشور عراق با رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق دیدار کرد.
تدبیر24: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان آخرین مرحله از سفر منطقه‌ای خود به 3 کشور سوریه، عراق و لبنان به عراق سفر کرد.

امروز (پنجشنبه) سومین روز سفر لاریجانی به عراق است که رئیس مجلس برنامه‌هایی برای دیدار با سایر مقامات این کشور دارد.

براساس این گزارش، لاریجانی صبح امروز با عمار حکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

لاریجانی و حکیم در این دیدار آخرین روند مقابله با تروریست‌ها را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: