ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵

صالحی:به۱۸سوال‌آژانس‌پاسخ‌داده‌ایم

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 18 سوال داشت که به همه آنها پاسخ داده‌ایم اما در مورد دو سوال عنوان میکنند که قانع نشده‌اند و نیاز به پاسخ بیشتر دارند که تلاش می‌کنیم به آن پاسخ داده شود.
تدبیر24: علی اکبر رئیس سازمان انرژی اتمی امروز - دوشنبه- در مترو تهران به مناسبت روز هوای پاک و در جمع خبرنگاران گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 18 سوال داشت که به همه آنها پاسخ داده‌ایم اما در مورد دو سوال عنوان می‌کنند که قانع نشده‌اند و نیاز به پاسخ بیشتر دارند که تلاش می‌کنیم به آن پاسخ داده شود.

وی افزود: آژانس در چارچوب پادمان به طور مرتب بازرسی‌های خود را از تاسیسات هسته‌ای ایران دارد البته آنها بازرس مقیم در کشورمان دارند که هر دو هفته یکبار عوض می شود و قرار نیست که هر بار بازدیدی از تاسیاست هسته‌ای ایران انجام می‌گیرد ما آنرا اعلام کنیم.

رئیس سازمان انرزی اتمی خاطرنشان کرد: موضوع برنامه هسته‌ای ایران تبدیل به مسئله‌ای سیاسی شده و اگر هر موضوعی اینگونه شود برای آن حد یقفی وجود ندارد .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: