ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۴۶۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۲

ارتباط با همسایگان اولویت سیاست خارجی ایران است

وزیر امور خارجه گفت: همانطور که از ابتدای دولت یازدهم اعلام کردیم ارتباط با همسایگان اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است.
تدبیر24:محمدجواد ظریف در بدو ورود به فرودگاه ایروان در جمع خبرنگاران افزود: ارمنستان یکی از همسایگان جمهوری اسلامی ایران و در منطقه بسیار حساسی واقع است.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران ارتباطات بسیار گسترده ای با همه همسایگان از جمله ارمنستان دارد. ما در این منطقه نیاز به صلح، ثبات و آرامش و حل و فصل مناقشات براساس حقوق و مبانی بین المللی داریم.

وی اظهار داشت: لازم دانستیم در این مقطع از کار دولت، بنده سفری به ارمنستان داشته باشم . البته در چند ماه گذشته سفرهای متعددی توسط دو طرف انجام شده است.

ظریف با اشاره به حضور رییس جمهوری ارمنستان در مراسم تحلیف دکتر روحانی افزود: در چند ماه گذشته نیز نخست وزیر ارمنستان به تهران آمده بود و کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور نیز برگزار شد.

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه روابط بسیار خوبی با همه همسایگان به ویژه ارمنستان داریم تصریح کرد: لازم است این روابط هر چه بیشتر گسترش یابد.

ظریف توضیح داد: در این سفر چند دیدار از جمله با وزیر خارجه ، نخست وزیر ، رییس جمهوری و سایر مقامات ارمنستان خواهم داشت که همگی از دوستان قدیمی جمهوری اسلامی ایران هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: