وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن اعلام این خبر که امور مربوط به طرح پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان در حال تکمیل است، گفت: به گونهای پیش خواهیم رفت که در آینده بیمه شده با سه مشخصه نام، اثر انگشت و شناسه ملی به مراکز درمانی مراجعه کند.
تدبیر24: به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر علی ربیعی در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید بیمارستان آیتالله کاشانی تهران با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی 50 درصد از امر درمان مردم را برعهده دارد، گفت: ارائه خدمات درمانی بیش از 39 میلیون بیمه شده بر عهده این سازمان است و با این وجود بار مالی به دولت تحمیل نمیکند.
وی ادامه داد: بخش اعظمی از جامعه کارگری در حاشیه شهر زندگی میکنند و باید برای پاسخگویی به نیازهای این کارگران که جمعیت زیادی را به خود اختصاص میدهند، اقدامات بیشتری را انجام داد. باید مراکز درمانی که کارگران در آنجا ساکن هستند تقویت شود. در حال حاضر شاهد افتتاح ساختمان جدید بیمارستان آیتالله کاشانی هستیم. منطقه خزانه یکی از مناطق سنتی کارگرنشین است و امیدواریم مردم این منطقه بتوانند که بهترین شکل از این خدمات استفاده کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه در پاسخ به پرسشی پیرامون توانمندسازی بازنشستگان عنوان کرد: سازمان تامین اجتماعی برنامههای خوبی را برای بازنشستگان انجام داده است و توانسته به غیر از دستمزد و حقوق نیازهای دیگر آنها را نیز مورد رسیدگی قرار دهد.
دکتر ربیعی درباره آخرین وضعیت ساخت مسکن امید بازنشستگان گفت: تصمیم گرفتهایم 150 میلیارد تومان برای مسکن امید بازنشستگان اختصاص دهیم.
سازمان تامین اجتماعی نمادی از مشارکت مردم است و این الگو باید گستردهتر شود
وی ضمن اعلام این خبر که همزمان با دهه فجر، 3 بیمارستان را بهرهبرداری میکنیم گفت: بیمارستان آیتالله کاشانی نخستین بیمارستانی بود که افتتاح شد. بیمارستانهایی در کرمان و زابل نیز در این دهه به بهرهبرداری خواهند رسید. همچنین 36 مرکز خدماتی درمانی را به بهرهبرداری میرسانیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تاکید بر اینکه در حال برنامهریزی برای تولید مستقیم خدمت در مناطق کارگرنشین که محرومیت بیشتری دارند را در دستور کار داریم، عنوان کرد: برای رفاه حال بیشتر بیمهشدگان در مراکز درمانی مستقیم تامین اجتماعی درمان به صورت صددرصد رایگان انجام میشود.
دکتر ربیعی به گسترش بیمارستانهای فوق تخصصی کشور در آینده اشاره و عنوان کرد: افتتاح 4 برند بیمارستان میلاد را در دستور کار داریم که در همین راستا بیمارستان پیامبر اعظم(ص) کرمان تحت عنوان بیمارستان میلاد 2 در دهه فجر بهرهبرداری میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در باره رفاه حال بیمه شدهها نیز بیان داشت: بحث الکترونیکی شدن دفترچهها نیز در حال نهایی شدن است و هر بیمارستانی که از نظر تجهیزات الکترونیکی آمادگی آن را داشته باشد این طرح در آن به اجرا درمیآید.
دکتر ربیعی در ادامه با تشکر از پرستاران و پرسنل زحمتکش بیمارستان آیتالله کاشانی که بیشتر آنان را خانمها تشکیل میدهند، افزود: بدانید که وقتی از درد کسی کم میکنید و افراد با لبخند از اینجا بیرون میروند ثوابش برای شما نوشته خواهد شد بدون شک رضایت جمعی بر زندگی شخصی شما تأثیر خواهد گذاشت.
وی در ادامه با گرامیداشت یاد خیری که پایهگذار بیمارستان آیتالله کاشانی بود، عنوان کرد: جامعه ما نیاز به خیرین دارد تأمین اجتماعی نیز پذیرای این خیرین خواهد بود بنابراین باید فرهنگسازی در این زمینه در تأمین اجتماعی صورت پذیرد.
وی افزود: در بخش درمان 12 هزار میلیارد تومان هزینه میکنیم، گفت: در شورای عالی بیمه در هر جلسهای که تشکیل شد، بخشی از خدمات تحت پوشش بیمه رفت. یکی از مباحث ما در گسترش خدماتمان در شهرهای بزرگ رفتن به سمت شهرهای حاشیهنشین بزرگ است. اکنون شاهد ارتقای وضعیت درمان در شهرهای اطراف تهران هستیم. امور مربوط به پرونده الکترونیک سلامت در حال تکمیل است و در آیندهای به گونهای پیش خواهیم رفت که مردم با سه مشخصه نام، اثر انگشت و شناسه ملی بتوانند به مراکز درمانی مراجعه کنند و دفترچههای بیمههای کاغذی حذف شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان با ذکر گرامیداشت ایام دهه مبارکه فجر خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) یک فرد بود و توانست با خودسازی که بر روی خود انجام داد یک جامعه را متحول کند بنابراین ما باید خودسازیها را از درون خود شروع کنیم.