ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۴۶۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۲

پیشنهاد اوباما به کنگره آمریکا

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا همکاری با هند و پاکستان در دستورالعمل امنیت ملی جدید این کشور که به کنگره ارسال کرده است را لازم و ضروری دانست.
تدبیر24:  رئیس جمهور آمریکا در دستور العمل جدید امنیت ملی و ارسال شده به کنگره این کشور، ادامه همکاری با پاکستان و هند را برای ثبات افغانستان و منطقه لازم و ضروری دانسته است.
 
باراک اوباما ئیس جمهور آمریکا همکاری با هند و پاکستان در دستورالعمل امنیت ملی جدید این کشور که به کنگره ارسال کرده است را لازم و ضروری دانست.
 
وی افزود: «واشنگتن» برای امنیت افغانستان و کشورهای جنوب آسیا با پاکستان و هند همکاری خواهد کرد.
 
بر اساس دستورالعمل امنیت ملی جدید آمریکا برای سال 2015 میلادی، روابطه مناسب با هند و چین برای این کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.
 
همچنین افزایش همکاری با هند و رشد چین و احتمال بروز خشونت‌ها در روسیه نیز از دیگر مسائل مطرح شده در این دستور العمل است.
 
اوباما در حالی از همکاری با پاکستان و هند گفته که مدتی قبل در سفر دو روزه‌اش به دهلی‌نو و پیشرفت در امضای توافقنامه هسته‌ای در بخش غیرنظامی با هند ناراحتی پاکستان را فراهم کرد.
 
همچنین تنش‌های مرزی دهلی‌نو و اسلام‌آباد و رقابت تسلیحاتی دو کشور در حال افزایش است و پاکستان پس از تقویت روابط هند با آمریکا افزایش روابط و همکاری‌های بیشتر با چین و روسیه را دنبال می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: