ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۰۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۵

حرف‌های ضد و نقیض طرف‌های خارجی، برای مصرف داخلی‌ بیان می‌شود

کسانی که در داخل کشور به جای اعتماد به تیم مذاکره‌کننده حرف‌های طرف‌های خارجی را قبول می‌کنند نیت جناحی دارند.
 تدبیر24در رابطه با اظهارات طرف غربی مذاکرات هسته‌ای ایران، اظهار کرد: آقای ظریف بر این مسأله تاکید کرد که دیگر طرف‌های گفت‌وگو ممکن است جهت مصارف داخلی‌شان اظهاراتی بیان کنند که خلاف واقع است.
وی ادامه داد: آقای ظریف علناً گفت که متن توافقنامه ایشان با خانم موگرینی یکی است که ایشان متن فارسی را قرائت می‌کنند و نماینده اتحادیه اروپا همین متن را به زبان انگلیسی را خواهد خواند.
وی همچنین گفت: عده‌ای که در داخل کشور به جای آنکه به مذاکره‌کنندگان اعتماد کنند حرف‌های طرف‌های خارجی را باور می‌کنند و از آن برای تحلیل‌هایشان استفاده می‌کنند نیتی به جز نیات جناحی و سیاسی ندارند. وقتی یک متن در انظار بین‌المللی خوانده و مطرح می‌شود باید مورد قبول همگان قرار گیرد. کسی که این متن را قبول ندارد به حتم نیت جناحی‌ خود را پیگیری می‌کند.
رحمانیان با اشاره به پیگیری اخبار تفاهمنامه لوزان توسط افکار عمومی در ایران و در سطح بین‌الملل خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسید که همه مردم منتظر اتفاقی مثبت و خوشایند بودند. سنگینی بار این انتظار هم بر دوش مذاکره‌کنندگان‌مان حس می‌شد. یکی از دلایل آن هم ادامه مذاکرات دو روز پس از وقت تعیین شده قانونی بوده است. به نظر من افکار عمومی داخلی و خارجی نقش تعیین کننده و مثبتی را ایفا کردند.
برچسب ها: تدبیر24 توافق ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۵
0
1
جناب رحمانیان در اینکه باید به تیم مذاکره کننده کشورمان اعتماد کنیم شک و تردیدی نیست چون هم فرزندان انقلابند و هم امین ولی نگرانی آنجاست که ما با آمریکایی طرف هستیم که هم مدعی است و هم شاکی و هم از طرف معدی و شاکی مذاکره میکند و هم توافق میکند و هم قرار است توافق را اجرا کند و هم خود را ناظر بر اجرای توافق میداند البته آنها همیشه در طول تاریخ ثابت کره اند که به هیچ عهدنامه و توافقی پایبند نیستند مگر براساس مصالح نامشروع و زورگویانه خودشان نمونه اش برخورد با تروریسم که در سوریه تروریستها خوب هستند و معارض دولت نام دارند ولی همانها در اروپا تروریست نام دارند حال اگر آمریکا عهد شکست و زیر میز زد شکایت به کجا ببریم اگر جایی سراغ دارید بفرمایید تا شکایت 35 سال تحریم و دشمنی و طراحی کودتا و حمله نظامی به طبس و کمک دادن به صدام و حمایت از منافقین و زدن سکوهای نفتی و زدن هواپیمای مسافربری و .... را به آنجا ببریم نگرانی از مکر و حیله آنهاست با این دشمن باید چکار کرد ؟
نظر شما: