ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴

دیدار اعضای هیات موسس اتحادیه انجمن اسلامی‌های دانشگاه آزاد با آیت الله بیات زنجانی

تدبیر24: آیت‌الله بیات زنجانی صبح امروز در دیدار اعضای هیات موسس اتحادیه انجمن اسلامی‌های دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شرایط کشور در ۸ ساله دولت‌های نهم و دهم اظهار داشت: در این ۸ سال وقفه‌ای در تاریخ انقلاب ایجاد و نوعی رکود فکری، مدیریتی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و علمی روبرو شدیم. 

وی افزود: هنوز که هنوز است عامه مردم نمی‌دانند در آن ۸ سال چه بلایی به سرشان آمد و چه ضربه‌هایی به کشورمان خصوصاً درعرصه‌های علمی وارد شد. 

این مرجع تقلید گفت: وقتی در این کشور مغز برنامه‌ریزی با یک نشست به هوا می‌رود٬ یعنی اینکه ما در این کشور نیاز به برنامه‌ریزی نداشتیم. 

وی خاطرنشان کرد: در آن هشت سال هتک حرمت‌ها و بداخلاقی‌ها به عنوان ارزش ترویج شد و در چنین شرایطی به راحتی با آبروی افراد بازی می‌شود. 

آیت‌الله بیات‌زنجانی گفت: خدا را شکر می‌کنیم که پس از آن ۸ سال٬ جامعه ما دوباره جان گرفت وبه همین دلیل هنوز در آغاز راه هستیم. 

وی با بیان اینکه یکی از بزرگ‌ترین مشکلات آن هشت سال این بود که ایران به سمت انزوا پیش می‌رفت٬ گفت: البته ما از انزوایی که براساس رسیدن به هدفمان باشد٬ نمی‌ترسیم. اما اگر انزوا مثل آن ۸ سال به خاطر ندانم کاری و روی کار آمدن افراد خاص باشد لطماتی را به کشور وارد می‌کند؛ در این شرایط نمی‌گویم ما قهرمانیم بلکه می‌گویم عاجز و ناتوانیم. 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دانشگاه‌ها و دانشجویان باید کشور را به سمت پیشرفت علمی سوق دهند٬ گفت: تعامل با جامعه و دنیا همراه با اصل محبت همراه با عقلانیت امکانپذیر خواهد بود. 

وی در پایان سخنان خود با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال جاری گفت: در انتخابات مجلس دهم باید همانند انتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ شرایطی فراهم شود 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: