ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۰۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
معاون رییس جمهور در امور زنان:

حدود 200 کودک همراه مادرانشان در زندان‌ها زندگی می‌کنند

وضعیت زنان زندانی مطلوب نیست و با توجه به نقش مادری و همسری و جایگاه آنان در جامعه باید به وضعیت زنان زندانی توجه کرد
  تدبیر24شهیندخت مولاوردی در حاشیه برگزاری هفتاد و دومین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران، افزود: خیرین در اصفهان مهدکودکی را در زندان زنان راه‌اندازی کرده‌اند. بنابراین باید به ظرفیت خیرین برای ایجاد مهد کودک در زندان‌ها توجه کنیم.

وی در ادامه گفت: در جلسه امروز شورای اجتماعی کشور رییس سازمان زندان‌ها گزارشی را درباره وضعیت زندان‌های کشور ارایه داد که بخشی از آن مربوط به زنان زندانی بود؛ البته این گزارش قبلا به هیات دولت ارایه شده بود و پیشنهادات 13 گانه‌ای در پایان گزارش رییس سازمان زندان‌ها مطرح شد که با پیگیری و هم‌افزایی بین‌دستگاه‌ها می‌توانیم به بهبود وضعیت زنان زندانی امیدوار باشیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: بحث اصلی سیاست‌های قوه قضائیه و نظارت بر تحقق این سیاست‌ها و هماهنگی قوه مقننه و مجریه برای عملیاتی کردن این سیاست‌ها از جمله کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها، حبس‌زدایی، کاهش عناوین مجرمانه،افزایش مجازات‌های جایگزین زندان است که می‌تواند کمک موثری برای بهتر شدن وضعیت کنونی کند.

وی در ادامه گفت: سال گذشته از برخی زندان‌های زنان بازدید کردیم و امسال هم این کار هم در سفرهای استانی و هم در تهران در دستور کار است. وضعیت زنان زندانی مطلوب نیست و با توجه به نقش مادری و همسری و جایگاه آنان در جامعه باید به وضعیت زنان زندانی توجه کرد. البته تعداد زنان زندانی در مقایسه با مردان چشمگیر نیست اما همین تعداد هم برای جامعه اسلامی ما زیاد است و باید به نیازمندی‌های این زنان و راه‌اندازی مهدکودک در زندان‌ها توجه کنیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: زنان به علت طرد اجتماعی و خانوادگی بعد از آزادی از زندان، بیشتر از مردان به زندان باز می‌گردند و این آمار در زمستان بیشتر است.

مولاوردی در پایان اظهارکرد: با همکاری بنیاد تعاون زندانیان و اداره کل امور زنان استانداری‌ها تلاش می‌کنیم سرپناهی برای اسکان این زنان فراهم شود تا پیش از یافتن شغل و توانمند شدن در آن به سر ببرند علاوه بر آن توجه به وضعیت بهداشتی و سلامت زنان زندانی مد نظر ماست و همه دستگاه‌های متولی باید در این زمینه عزم جدی داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: