ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹
روزنامۀ فرانسوی لزاکو:

ایرانی ها به نتانیاهو خندیدند

تدبیر24: ایرانی‌ها با قراردادن عکس هایشان با شلوار جین در توئیتر به نخست وزیر اسراییل خندیدند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامۀ فرانسوی لزاکو، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز یکشنبه موجی از خنده را در میان ایرانی ها در شبکه توئیتر به راه انداخت. وی در مصاحبه ای تلویزیونی گفته بود اگر در جمهوری اسلامی ایران ممنوعیت وجود نداشته باشد، مردم می توانند شلوار جین بپوشند.

نتانیاهو در این مصاحبۀ تلویزیونی باز هم درخواست اسراییل مبنی بر توقف برنامه های هسته ای ایران را تکرار کرد. وی افزود: من فکر می کنم اگر ایرانی ها آزاد باشند، جین می پوشند و موسیقی غربی گوش می کنند و می توانند انتخابات آزاد داشته باشند.

این رونامۀ فرانسوی در ادامه می نویسد: این در حالیست که ایرانی ها هرچند که حجاب دارند، اما می توانند در ایران شلوار جین بپوشند. اظهارات نتانیاهو سبب شد تا بسیاری از ایرانی ها عکسهای خودشان را با شلوار جین بر روی صفحات توئیترشان بگذارند.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: