ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۰۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰

پناهی برای تبیین جایگاه زن

یادش بخیر هر زمان نیاز به تبیین جایگاه زن در تاریخ اسلام پیدا می‌کردیم به استاد بزرگ مرحوم آیینه‌وند پناه می‌آوردیم، روحشان شاد و راهشان پررهرو باد.
 تدبیر24:  شهیندخت مولاوردی در صفحه شخصی خود درفیس‌بوک نوشت: «خبرکوتاه بود: دکتر صادق آیینه‌وند درگذشت. کمابیش در جریان بیماریش بودیم؛ اما تصور نمی‌کردیم به این زودی‌ها این استاد ارجمند را از دست بدهیم. دو هفته قبل جلسه برنامه‌ریزی دومین همایش ملی اعتدال با موضوع اعتدال، زنان و توسعه را داشتیم و مصوب کردیم استاد آیینه‌وند طبق روال اولین همایش ملی اعتدال یکی از اعضای شورای راهبردی دومین همایش هم باشد و اینک در کمال ناباوری و قبل از برگزاری جلسه شورای راهبردی استاد را در کنار خود نداریم.

دکتر آیینه‌وند رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، عضو هیئت امنای مؤسسه مطالعات و تحقیقات زنان، چهره ماندگار تاریخ، استاد تاریخ اسلام، دانش‌آموخته دکترای تاریخ اسلام از دانشگاه القدیس یوسف لبنان و استاد دانشگاه تربیت مدرس بود. از او حدود ۱۰۰ مقاله و ۳۳ ترجمه و تألیف به یادگار مانده است.

دکتر آیینه‌وند در ۱۶ دی ۱۳۹۲، چند ماه پس از آغاز کار دولت یازدهم طی حکمی به عنوان رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منصوب شد. وی همچنین به عنوان عضو هیئت علمی نمونه کشوری، چهره فرهیخته استان همدان و چهره ماندگار در سال ۱۳۸۵ انتخاب شده بود.

مولاوردی در پایان اظهارکرد: یادش بخیر هر زمان نیاز به تبیین جایگاه زن در تاریخ اسلام پیدا می‌کردیم به این استاد بزرگ پناه می‌آوردیم، روحشان شاد و راهشان پررهرو باد.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: