ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۲۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵

شیوع بیماری‌های روده‌ای درتابستان

 تدبیر24: مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: بیماری‌هایی نظیر وبا، اسهال خونی و مسمومیت غذایی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که معمولاً در فصل تابستان افراد جامعه و به ویژه کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند.

"مرتضی عابدینی"  با بیان اینکه این بیماری‌ها اغلب از خوردن آب و موادغذایی آلوده ناشی می‌شوند، افزود: اسهال، استفراغ، گرفتگی شکمی و عضلات و عطش زیاد از جمله علائم بیماری‌های روده‌ای در فصل تابستان است.

وی ادامه داد: این بیماری‌ها می‌تواند از طریق تماس مستقیم با دست‌های آلوده، تماس با مواد دفعی و استفراغ بیماران و یا لوازم آلوده بیمار منتقل شود و از طرفی با توجه به اینکه میکروب وبا می‌تواند در آب زنده بماند آشامیدن آب آلوده به مدفوع موجب انتقال بیماری می‌شود.

عابدینی اظهار کرد: بهترین راه‌های پیشگیری از این بیماری‌ها استفاده از آب سالم، پرهیز از مصرف آب غیرمطمئن مثل چشمه‌ها و رودخانه‌ها، ضدعفونی میوه‌ها و سبزی‌ها قبل از مصرف، عدم استفاده از یخ‌های غیربهداشتی در سفر، دور نگهداشتن موادغذایی و آشامیدنی از دسترس حشرات و رعایت بهداشت فردی است.

وی افزود: نصب علائم هشدار دهنده در پارک‌ها، گورستان‌ها و پایانه‌ها به منظور عدم استفاده از آب ویژه فضای سبز برای آشامیدن، عدم خرید موادغذایی از فروشندگان دوره‌گرد، جداسازی دام از محل زندگی، جلوگیری از آبیاری مزارع با استفاده از فاضلاب خام، جلوگیری از شنا کردن افراد در آب‌های آلوده و نامطمئن، عدم تماس بین غذاهای پخته شده و موادغذایی خام از جمله مواردی هستند که می‌توانند افراد جامعه را در مقابل تهدید بیماری‌های عفونی روده‌ای حفظ کنند.

این کارشناس مواد غذایی گفت: مصرف بستنی در فصل گرما به علت خامه بکار رفته در آن می‌تواند خطرناک باشد به ویژه اگر بستنی سنتی از خامه غیر پاستوریزه تولید شود.

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: به خاطر داشته باشید موادغذایی پخته شده باید در کوتاه‌ترین فاصله زمانی مصرف شوند در غیر این صورت باید آن را به درستی نگهداری کنیم به این معنا که وقتی دمای ماده غذایی پخته شده به اندازه دمای محیط رسید، باید یا آن را در دمای 60 تا 80 درجه گرم نگهداریم و یا اینکه در درجه حرارت زیر چهار درجه یعنی دمای یخچال نگهداری کنیم، در این صورت غذای پخته شده 24 تا 48 ساعت قابل نگهداری در یخچال خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: