ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۵۲۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰

تاثیر ورزش بر کیفیت خواب

نوع فعالیت فیزیکی و ورزش بر میزان خواب در شبانه روز و کیفیت آن موثر است.
 تدبیر24: طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه پزشکی پنسیلوانیا، فعالیت فیزیکی از جمله پیاده روی، ایروبیک، دوچرخه‌سواری، گلف، دو، و‌ز‌نه‌ زدن و یوگا باعث افزایش کیفیت خواب می‌شود. در مقابل، مطالعات نشان داده است انجام کارهای خانه و کارهای مربوط به نگه‌داری از نوزاد کیفیت خواب را کاهش می‌دهد.

هدف انجام این مطالعات بررسی تاثیر نوع فعالیت فیزیکی بر کیفیت خواب بوده است.

در این مطالعات 429 هزار و 110 فرد بالغ مورد بررسی قرار گرفتند. از آنها سوال‌های مختلفی درباره میزان و نویر فعالیت‌شان و میزان خواب آنها پرسیده شد.

افرادی که کمتر از هفت ساعت در طول روز می‌خوابند در معرض خطرات مختلف و کاهش کارایی قرار دارند.

بررسی‌ها نشان داد همه فعالیت‌های فیزیکی به جز کار در خانه و نگه داری از نوزاد باعث داشتن خواب کافی و با کیفیت می‌شود. ضمنا افرادی که ورزش‌های مختلف انجام می‌دهند به نسبت افرادی که پیاده روی می‌کنند خواب بهتری دارند.

هر چقدر ورزش هدفمندتر باشد تاثیر مثبت آن بر کیفیت خواب بیشتر است. کمبود خواب باعث کاهش کارایی فیزیکی و ذهنی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: