ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۳۴۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱

با تشنگی ماه رمضان چه کنیم؟

یک کارشناس تغذیه گفت: از آنجا که مصرف میوه و سبزی کافی در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری می‌کند باید میوه در فاصله‌ افطار تا سحر، سبزی در دو وعده‌ افطار و سحر و سالادها در وعده‌ سحر مصرف شوند.
 تدبیر24  : یک کارشناس تغذیه گفت: از آنجا که مصرف میوه و سبزی کافی در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری می‌کند باید میوه در فاصله‌ افطار تا سحر، سبزی در دو وعده‌ افطار و سحر و سالادها در وعده‌ سحر مصرف شوند.

فتانه کاوری‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات نیازمند رعایت اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی به معنی استفاده از گروه‌های غذایی اصلی نان و غلات، شیر و لبنیات، سبزی‌ و میوه‌ها، گروه گوشت، حبوبات و مغزها است.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با بیان اینکه نباید رژیم غذایی ماه رمضان با حالت عادی ماه‌های گذشته تفاوت چندانی داشته باشد و در حد امکان غذای ساده مصرف شود، ادامه داد: رژیم غذایی باید بگونه‌ایی باشد که وزن شخص روزه‌دار ثابت بماند. البته با توجه به طولانی بودن ساعات روزه‌داری و کوتاه بودن زمان صرف غذا در طول شبانه‌روز باید به هضم شدن غذا در وعده‌های سحر و افطار دقت کرد و غذاهایی مانند حلیم بدون روغن، فرنی، ماهی کباب، انواع خورش کم‌چرب، انواع سوپ و آش رقیق کم‌چرب در افطار و شام که آسان هضم می‌شوند مورد استفاده قرار گیرند.

کاوری‌زاده در مورد تغذیه صحیح در هنگام سحر و افطار خاطرنشان کرد: افراد روزه‌دار مانند زمانی که روزه نیستند باید وعده‌های غذایی افطار، شام و سحر را رعایت کنند به ‌گونه‌ای که صرف غذا در ماه رمضان بخصوص در فصل تابستان نباید کمتر از 2 وعده باشد.

این کارشناس گفت: غذای مصرفی در وعده‌ سحر باید خصوصیات و ویژگی‌های وعده‌ ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری کند. بهترین حالت صرف یک شام سبک یک ساعت بعد از افطار است و حتی هنگام افطار برای افزایش قندخون از گروه‌های غذایی شیر و لبنیات، میوه و سبزی، نان و غلات (نان و برنج) استفاده شود.

وی ادامه داد: به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان با فصل گرما بهترین راه برای مقابله با تشنگی در طول روز، کاهش مصرف نمک در وعده‌های افطار و سحر است؛ چرا که دریافت اضافی نمک موجب واکنش بدن شده و جهت دفع مقدار اضافی نمک، مقادیر زیادی آب از بدن دفع می‌شود.

کاوری‌زاده تصریح کرد: مصرف میوه و سبزی کافی در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری می‌کند. پس بهتر است میوه در فاصله‌ افطار تا سحر، سبزی در هر دو وعده‌ افطار و سحر و سالادها در وعده‌ سحر مصرف شود.

وی با بیان که در موقع سحر از مصرف مواد غذایی پر پروتئین مثل کباب‌ها خودداری شود، ادامه داد: موادغذایی با پروتئین زیاد سبب تحریک تشنگی در ساعات اولیه روز شده و حتی روزه‌دار را دچار تشنگی شدید می‌کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
0
0
ممنون
نظر شما: