ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۴۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹

افزایش درآمدهای صادراتی

استاندار سمنان گفت: افزایش درآمدهای صادراتی از موفقیت‌های دولت تدبیر و امید در سال گذشته بوده است.
 تدبیر24 :  محمد وکیلی در سومین نشست کارگروه توسعه صادرات استان افزود: استان سمنان نسبت به کشور نتوانسته است در صادرات رشد خاصی داشته باشد که این اتفاق باید علت‌یابی شود و موانع و مشکلات افت صادرات در استان شناسایی شود.

وی گفت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی پایدار داشته باشیم باید اجناس و کالاهای تولیدی خود را صادر کنیم.

استاندار سمنان با بیان اینکه صادرات عامل ایجاد اقتصاد مقاومتی پایدار است، افزود: اگر منافع بخشی را بر منافع ملی ترجیح دهیم و هر واحدی به فکر منافع خودش باشد توقع نداشته باشید که مشکلات موجود در صادرات برطرف شود.

وکیلی تأکید کرد: تمامی هماهنگی‌ها توسط دستگاه‌های ذی‌ربط انجام گیرد تا صادرکنندگان امور گمرکی خود را داخل استان انجام دهند و اگر مشکلی وجود دارد برطرف شود که صادرات استان در خود استان ثبت شود.

وی با بیان اینکه استان سمنان یک تولیدکننده بزرگ در بسیاری از محصولات خصوصاً محصولات کشاورزی است، گفت: لزومی ندارد محصولاتی که مشابه آن داخل استان و کشور تولید می‌شود از خارج وارد شود این یک تهدید بزرگ برای تولید داخل است تمامی تمهیدات لازم اندیشیده شود تا صادرات محصولات کشاورزی بیش از پیش افزایش یابد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این جلسه گفت: چشم‌انداز صادرات استان امسال، 350 میلیون دلار برآورد شده است.

بهروز اسودی خاطرنشان کرد: سهم پیشنهادی صادرات استان در سال جاری به تفکیک 5 زیر بخش تعیین شده از سوی شورای عالی توسعه صادرات غیر نفتی کشور در بحث پتروشیمی با توجه به پتانسیل های موجود 70 میلیون دلار، در بحث صنعت 150 میلیون دلار، در بخش معدن و مواد معدنی 110 میلیون دلار، در محصولات کشاورزی 19 میلیون دلار و در فرش و صنایع‌دستی یک میلیون دلار از سوی دستگاههای عضو کارگروه اعلام شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت ارتقاء خدمات قابل ارائه به صادرکنندگان استان افزود: از این پس در کلیه جلسات کارگروه علل اظهار صادرات در خارج از استان با دعوت از دو شرکت صادراتی مشمول امر بررسی و تصمیمات لازم اخذ می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان به بیان مسایل و مشکلات پیش‌روی صنعت پرداخت و هدف از برگزاری این جلسه را ارائه گزارشی از وضعیت صادرات و واردات و تبیین نیازمندیها و مشکلات پیش‌روی واحدهای تولیدکننده و صادرکننده عنوان کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: