ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۵۴۶۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰

بیشترین کاربران اینترنت کجا هستند؟+نقشه

این انستیتو که یکی از بازوهای مطالعاتی دانشگاه آکسفورد به شمار می‌آید نقشه رنگی منتشر کرده که در آن توزیع میلیون‌ها کاربر اینترنت در سراسر جهان تفکیک شده است و جالب اینکه در بسیاری از بخش‌های آن بر هم ریختگی‌های مختلفی دیده می‌شود.
تدبیر24  : این انستیتو که یکی از بازوهای مطالعاتی دانشگاه آکسفورد به شمار می‌آید نقشه رنگی منتشر کرده که در آن توزیع میلیون‌ها کاربر اینترنت در سراسر جهان تفکیک شده است و جالب اینکه در بسیاری از بخش‌های آن بر هم ریختگی‌های مختلفی دیده می‌شود.
 
در این نقشه بیشترین آشفتگی به آسیا مربوط می‌شود در حالیکه بین 40 تا 60 درصد جمعیت قاره کهن کاربر اینترنت به شمار می‌آیند اما سه چهارم این جمعیت ساکن چین هستند.
 
رنگ‌های تیره در این نقشه نشانه شمار بیشتر کاربران بوده و رنگ‌های روشن نیز حکایت از اندک بودن تعداد کاربران دارد.
 
 
براساس آنچه که در این نقشه آمده است آسیا دارای 1.24 میلیارد کاربر اینترنت است و تقریبا می‌توان گفت نیمی از کاربران آنلاین جهان (46 درصد) در قاره کهن قرار دارند. این میزان تقریبا با مجموع کاربران اروپا، آمریکای لاتین، منطقه کارائیب، خاورمیانه و شمال آفریقا و آمریکای شمالی برابری می‌کند.
 
همچنین مشخص شده که چین دارای 600 میلیون کاربر اینترنت است. پس از این کشور، آمریکا با 270 میلیون، هند با 190 میلیون و ژاپن با 110 میلیون کاربر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
 
نکته قابل تأمل این است که مجموع شمار کاربران اینترنت در این سه کشور از کاربران آنلاین چین کمتر است هر چند بیشتر جمعیت این کشور بزرگ آسیایی کاربر اینترنت نیستند.
 
این نقشه همچنین نشان می‌دهد تنها در اندکی از کشورهای جهان ضریب نفوذ اینترنت فراتر از 80 درصد (جمعیت) است. آمریکا، هلند، انگلیس، ژاپن، کانادا، کره جنوبی، آلمان، استرالیا، بلژیک و فرانسه و چند کشور دیگر در اروپا در زمره این دسته قرار می‌گیرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: