ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۵۱۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۳

چند درصد مردم ایران اینترنت دارند؟

طبق آمارهای ارائه شده تا پایان سال 1393 در استان تهران 58.9 درصد خانوارها به رایانه دسترسی داشته‌اند.
تدبیر24:طبق آمارهای ارائه شده تا پایان سال 1393 در استان تهران 58.9 درصد خانوارها به رایانه دسترسی داشته‌اند.
 
 بر اساس اطلاعاتی که درگاه پایش جامعه اطلاعاتی منتشر کرده برای دسترسی خانوارهای تهرانی به فاوا ضرایبی اعلام شده است.
 
بر این اساس در حال حاضر در استان تهران 69.2 درصد خانواده‌ها به رادیو و 99.3 درصد خانواده‌ها به تلویزیون دسترسی دارند.
 
نکته جالب اینکه دسترسی به تلفن ثابت از هر دوی این آمارها بالاتر بوده و با ضریب 99.6 درصد بیشترین میزان دسترسی تهرانی‌ها را در بر می‌گیرد.
 
همچنین بر اساس این آمار، تا پایان سال 93، 51.3 درصد از خانواده‌های تهرانی در محل سکونت خود به اینترنت دسترسی داشته و 58.9 درصد آنها نیز به رایانه دسترسی داشته‌اند.
 
از دیگر آمارهایی که در خصوص استفاده افراد از فاوا در استان تهران ارائه شده بحث استفاده از تلفن همراه است که این رقم در کل کشور به 61.5 درصد و در استان تهران به 71.2 درصد می‌رسد.
 
همچنین بنا بر اعلام این سایت به ترتیب استان‌های تهران، مازندران، سمنان، یزد و قم پنج استانی هستند که از نظر شاخص‌های توسعه فاوا در پنج رتبه نخست کشور قرار می‌گیرند اما به ترتیب استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، کردستان، کرمان و کرمانشاه پنج استانی به شمار می روند که کمترین میزان توسعه در این زمینه را در سال‌های قبل شاهد بوده‌اند.
 
بر اساس گزارش های ارائه شده،در کل کشور حدود 52/47 درصد خانوارها تا پایان سال 1393 صاحب رایانه بوده اند و با ضریب نفوذ 39/35 درصدی، بالغ بر 25 میلیون کاربر اینترنت در کشور وجود داشته است.
 
در تعریف کاربر اینترنت نیز اینگونه عنوان شده که هر فرد که در سه ماه گذشته از اینترنت استفاده کرده، کاربر اینترنت به شمار می رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: