ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۵۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹

محیط زیست در پساتحریم به روایت ابتکار

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از آمادگی همکاری‌های بین‌المللی این سازمان در دوره پساتحریم خبر داد.
 تدبیر24: معصومه ابتکار  با تاکید بر اینکه حتما به نتیجه رسیدن توافق مذاکرات هسته‌ای و رفع تحریم‌ها می‌تواند در بهبود وضعیت سازمان موثر باشد، اظهار کرد: برای بهبود وضع محیط زیست درعرصه کشاورزی (بهینه سازی مصرف آب و کنترل و مهار فرآورده‌های مختلف آلوده کننده انرژی، کاهش آلودگی هوا، بحث انرژی‌های نو، موضوع مدیریت پسماند و بحث فناوریهای سبز) را مد نظر داریم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه در دوره بعد از تحریم امکان و آمادگی برای همکاری‌های بین‌المللی وجود دارد گفت: در این دوره بسیاری از شرکت‌ها در سطح بین المللی برای حضور در ایران و معرفی فناوری‌های سبز و سرمایه گذاری در حوزه محیط زیست مثل مدیریت پسماند و تبدیل زباله به انرژی آمادگی خواهند داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: