ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۵۷۷۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
در مراسم بازگشایی مدارس توسط رئیس جمهور

سوال مهر امسال مطرح شد

در این مراسم سوال مهر امسال را باتوجه به اهمیت توافق هسته ای اینگونه مطرح کرد : به نظر شما بعد از انجام توافق هسته ای چه فرصت های تازه ای پیش روی ما گشوده شده است؟
تدبیر24:زنگ آغاز سال تحصیلی با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی و فانی وزیر آموزش و پرورش، حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهور و هاشمی استاندار تهران در دبستان پسرانه باقرالعلوم منطقه 14 تهران نواخته و سال تحصیلی 94 - 95 رسما آغاز شد و بدین ترتیب مدارس سراسر کشور بازگشایی شدند.
رئیس جمهموری همچنین در این مراسم سوال مهر امسال را باتوجه به اهمیت توافق هسته ای اینگونه مطرح کرد :  به نظر شما بعد از انجام توافق هسته ای چه فرصت های تازه ای پیش روی ما گشوده شده است؟
وی افزود:‌ به نظر شما از لحاظ علم و فناوری، محیط کار، اقتصاد روابط ما با همسایگان و دنیا شرایط بهتر در زندگی حل مشکلات محیط زیست، آب، خاک، جامعه، اشتغال و جوانان ما بعد از پایان تحریم و ماه‌های آینده فرصت پیش روی ما چیست و چگونه باید از این فرصت استفاده کنیم؟


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بیرنگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
0
0
به نظر شما بعد از انجام توافق هسته ای چه فرصت های تازه ای پیش روی ما گشوده شده است؟

پاسخ:
افزایش نفوذ امریکای جهانخوار در ایران
ایجاد فرصت های جدید برای خائنین در نهادهای دولتی
به رسمیت شناختن رژیم تروریستی صهیونیست ها
دست دادن رییس دولت با رییس جمهور مودب و با هوش امریکا
بیرون آمدن لاشخورها از حصر
غارت منابع ملی توسط عوامل کرسنت
گسترش فرهنگ غرب وحشی در نشریات زنجیری
نظر شما: