ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۰۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰
پروفسور مسعود شفیعی پیش از برگزاری سالگرد دانشگاه فنی و حرفه ای:

توانمندی های دانشگاه را نشان می دهیم

ریاست کل دانشگاه های فنی حرفه ای در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات از غرفه تدبیر 24 بازدید کرد و در تابلو « من یک مسئولم» در یاداشتی مهم ترین کاری که به عنوان یک مسئول انجام داده است را ایجاد « ارتباط بین صنعت و دانشگاه» عنوان کرد.

تدبیر24 :مسعود شفیعی در مورد انگیزه برگزاری مراسم برای سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: دلیل برگزاری سالگرد این است که دانشگاه ما یک دانشگاه نوپاست و اگر چه از سال 44 این آموزشکده ها وجود داشته اما سال 90 بود که این ها به دانشگاه فنی حرفه ای تبدیل شد و هنوز در ایران آنچنان که باید و شاید این  دانشگاه را نمی شناسند و برخی با سازمان فنی حرفه ای مخلوط می کنند و برخی فرق این دانشگاه را با دانشگاه علمی کاربردی نمی دانند .
وی افزود: البته من در زمانی رئیس هر دو تا بودم و احتمالا این برای افراد نا آشنا بود. به هر حال سالگرد را برای این گرفتیم که توانمندی های دانشگاه را نشان بدهیم و شرکای خود و کسانی که در ارتباط صنعت و دانشگاه در حال کار کردن با آن ها هستیم را آشکار کنیم و نیازهای صنعت را مشخص کنیم.
رییس دانشگاه فنی حرفه ای کل کشور خاطر نشان کرد:  ما چون یک دانشگاه تقاضا محوریم اتصال ما به دو جای مختلف است؛ ورودی ما از وزارت آموزش و پرورش است و خروجی ما به بخش صنعت است و ما در این بین باید کاری بکنیم  و دوست داریم در این سالگرد حوزه های مختلف بیایند و بالاخره جایگاه و مأموریت این دانشگاه مشخص بشود.


شفیعی ادامه داد: در حال حاضر مشکل بیکاری خیلی آزار دهنده است که خود باعث به تأخیر افتادن ازدواج شده است که معضلات بعدی خود را دارد و ما افتخارمان این است که بیش از 70 درصد فارغ التحصیل هایمان جذب بازار کار می شوند .

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد مهدی صدیقی خویدک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۱
0
0
با درود خدمت ریاست محترم دانشگاه فنی و سپاس از

تلاش های ایشان در جهت تحقق توسعه پایدار که لازمه

ی آن آموزش و ارتقاء سطح آموزش می باشد. اخیرا

شاهد ارتقا نیروهای آموزشی این دانشگاه از سطح

علمی مدرس به هیئت علمی بوده ایم که این مهم با

توجه به قدمت دیرینه ی آموزشکده ها که حدود نیم قرن

می باشد قطعا ضروری بود. لذا ضمن تقدیر از تلاش های

مداوم و پایدار ایشان، آرزوی این داریم که در آینده شاهد

فرصت سوزی های دیگر در ارتباط با دانشکده های فنی

نباشیم و مسئولان محترم وزارت علوم نیز همت گمارند

که تا حدودی جبران این امور لحاظ گردد.
نظر شما: