ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸
رونالدو:

امسال مسی توپ طلا را می‌برد

کریستیانو رونالدو، فوق ستاره رئال مادرید عنوان کرد که لیونل مسی، ستاره بارسلونا، امسال توپ طلا را به دست می‌آورد.
تدبیر24 :به گزارش "ورزش سه"، ستاره رئال برای دو سال اخیر توپ طلا را کسب کرده ولی مسی که فصل گذشته به همراه بارسا، سه گانه را به دست آورده بود، امسال شانس بیشتری برای کسب توپ طلا دارد. رونالدو نیز چنین عقیده ای دارد و به این موضوع اقرار کرد.
او گفت:" چنین جایزه‌‌هایی به رای بستگی دارد و مسی آن را کسب خواهد کرد. او قهرمان چمپیونزلیگ و لالیگا شده است. در زمینه عملکرد انفرادی، احتمالا من بهترین فصلم را پشت سر گذاشتم که خوب بود. من بهترین گلزن اروپا بودم. ما این جایزه را 8 سال است که با یکدیگر سهیم شده ایم. در گذشته هیچکس به این شکل نبوده است، فقط ما. بنابراین خیلی خوب است. من رابطه خوبی با او دارم. دوستان قدیمی نیستیم ولی به یکدیگر احترام می‌گذاریم."
با این حال، رونالدو انگیزه زیادی برای بازپس گیری توپ طلا از مسی دارد. او گفت:" البته من هنوز جوان هستم و فکر می‌کنم می‌توانم باز هم توپ طلا کسب کنم. می‌خواهم شش یا هفت سال دیگر بازی کنم و فکر می‌کنم بتوانم دستاوردهای زیادی داشته باشم زیرا اگر نتوانید جام ببرید، نمی‌توانید به جوایز انفرادی برسید."
برچسب ها: تدبیر 24 مسی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: