ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۵۹۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵
داریوش قنبری

مجلس دهم، مجلس منافع ملی

خوشبختانه آنهایی که با منافع ملی بازی جناحی و سیاسی می‌کردند، از دور خارج شدند تا اصلاح طلبان، نیروهای معتدل به همراه اصولگرایان پایبند به اصول گردهم آیند و دهمین دوره قوه مقننه را با تابلوی «مجلس منافع ملی» تشکیل بدهند.

 تدبیر24:به گزارش آستان، داریوش قنبری گفت:آنطور که از منتخبین مردم مشخص است، مجلس دهم مجلسی عاقل و همفکر دولت خواهد بود که این می‌تواند اتفاقی مفید در راستای اهداف ملی باشد. مجلس دهم حتما تفاوت‌های زیادی با مجالس سه گانه هفتم تا نهم خواهد داشت. ترکیب اصلاح طلب مجلس آتی به گونه‌ای است اصلاح طلبان با اصولگرایانی همنشین خواهند شد که برخلاف افراطیون، همیشه قرار را بر رفتاری منطقی و در چارچوب قانون می‌گذرانند. البته از این مساله هم نباید به سادگی گذشت که جریان اصلاح طلبی بعد از اینکه چهره‌های شاخصش را با رد صلاحیت فله‌ای شورای نگهبان از دست داد، به جای اعتراض و گوشه نشینی، به این تصمیم رسید که حضوری جدی را در عرصه انتخابات داشته باشد و به خاطر همین، هم خودشان را به بهارستان رساندند و هم اینکه تندرو‌ها و صاحبان رفتارهای رادیکال را از این پس محکوم به حاشیه نشینی کردند تا فضای سیاسی و تصمیم گیری کشور بتواند در فضایی سالم‌تر از چیزی که در این چند سال تجربه کرده بود، تنفس کند. به همین دلیل مردم از این به بعد نگران نیستند که کسی در مجلسی که خانه ملت نام دارد، منافعشان را مورد تعرض قرار بدهد. به هر حال جامعه به طور ملموسی هزینه‌هایی گزاف را به دلیل سوء صداقت مجلس هفتم، هشتم و نهم متحمل شده است که باید گفت صف‌های طولانی روز هفتم اسفندماه تشکیل شد تا مهر باطلی برای فعالیت افراطیون در مجلس بزنند. افراطیونی که دقیقا همتراز با دیدگاه‌های رژیم اسراییل و ال سعود رفتار می‌کردند و نظر می‌دادند. خوشبختانه آنهایی که با منافع ملی بازی جناحی و سیاسی می‌کردند، از دور خارج شدند تا اصلاح طلبان، نیروهای معتدل به همراه اصولگرایان پایبند به اصول گردهم آیند و دهمین دوره قوه مقننه را با تابلوی «مجلس منافع ملی» تشکیل بدهند.
برچسب ها: تدبیر24 مجلس دهم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: