ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۰۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۴

دستور وزیرکشور درباره 3 بیمار صعب‌العلاج کرمانشاهی

تدبیر24:به دنبال انتشار خبری در خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) مبنی بر بروز مشکل در جریان درمان سه خواهر و برادر کرمانشاهی، وزیر کشور در نامه‌ای به استاندار کرمانشاه دستور پیگیری مجدانه و مساعدت لازم برای درمان این هموطنان عزیز کشورمان را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسنا، متن این دستور که در صفحه اینستاگرام وزیر کشور منتشر شده به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

جناب آقای رازانی

استاندار محترم کرمانشاه

سلام علیکم؛

انتشار خبر بیماری صعب‌العلاج سه خواهر و برادر کرمانشاهی که از آسیب‌های به جای مانده از دوران جنگ تحمیلی رنج می‌برند تاثر هموطنان عزیزمان را برانگیخت. لازم است با پیگیری مجدانه از طریق مراجع و سازمانهای ذیربط و انجام مساعدتهای مورد نیاز گامی خیرخواهانه در خدمت به مردم قدر شناس وشایسته میهن اسلامی در استانه سال نو برداشته شود و گزارش اقدامات صورت گرفته در اختیار عموم مردم و این جانب قرار گیرد.

عبدالرضا رحمانی فضلی

وزیر کشور
برچسب ها: تدبیر24 وزیر کشور
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: