ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۰۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷

نگاهی به آموزه های تربیتی در خاطرات همسر مکرمه امام خمینی(س)

یکی از مسائلی که امام خمینی(س) نسبت به آن تاکید داشتند و تذکر می دادند این بود که فرزندان مواظب اخلاق و سیرت شان باشند.تکبر و غرور نداشته باشند.
تدبیر24:به گزارش آستان،خدیجه ثقفی که به قدس ایران شهرت دارد همسر مکرمه امام خمینی(س) بود. این بزرگ بانوی انقلاب اسلامی در بخشی از خاطرات خود ذکر است:حسن اخلاق و ایمان را از امام خمینی (س) فراگرفته است.همچنین دیانت قوی خود را تا پایان عمرش مدیون همسر بزرگوار خود بود.

در بخش دیگری از خاطرات وی آمده است:یکی از مسائلی که امام خمینی(س) نسبت به آن تاکید داشتند و تذکر می دادند این بود که فرزندان مواظب اخلاق و سیرت شان باشند.تکبر و غرور نداشته باشند.

از آنجا که این خانواده در ذهن مردم و ملت ایران خانواده ای شریف بودند همیشه امام خمینی به آنها تاکید می کرد در مقابل مردم نباید غرور داشته باشند و همسر بزرگوار امام خمینی زمانی که در قید حیات بودند گفته اند:" اصلاً يادمان نمي‌آيد که مسأله تکبر مطرح بوده باشد که خانواده امام (س) هستيم، دخترانم خودشان را بگيرند. "

مرحومه خدیجه ثقفی در بخش دیگری از خاطرات خود آورده است،امام خمینی(س) کم نصیحت می کردند و از 7 سالگی در تربیت دینی فرزندان دقت لازم را داشتند.به فرزندان توصیه می کردند از سن کم نماز بخوانند تا زمانی که وارد 9 سالگی شدند به نماز خواندن عادت کرده باشند.

برچسب ها: تدبیر24 همسر امام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: