ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۱۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

هیچ جوانی در این روستا ازدواج نمی‌کند

جوانان روستای «اوزوملو» در ایالت مرسین واقع در جنوب ترکیه در اعتراض به اینکه ۹ سال است قادر به ازدواج نیستند، اعتراض کردند.
تدبیر24 : «شفقنا» به نقل از العربیه نوشت: دلیل مخالفت دختران این روستا از ازدواج با جوانان به این موضوع برمی‌گردد که آنها موافق با ادامه زندگی در این روستا نیستند؛ امری که جوانان روستا را واداشته است تا با در دست داشتن پلاکاردهایی، موافقت آنها با زندگی در روستا را از آنها بخواهند.

شعارهایی که جوانان روستا در این تجمع اعتراضی سردادند، عمق مشکل آنها را نشان می‌دهد؛ این در حالی است که یکی از پلاکاردها حاوی وعده رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور مبنی بر این است که هریک از آنها در صورت ازدواج می‌توانند صاحب پنج فرزند شوند. این وعده در واکنش به درخواست زوج‌های ترکیه از اردوغان مبنی بر صدور مجوز به دنیا آوردن دست‌کم سه فرزند داده شده بود.

مصطفی باشبیلان از جوانان این روستا در این‌باره می‌گوید: در این روستا که جمعیت آن ۲۳۳ نفر است، ۲۵ جوان مجرد ۲۵ تا ۴۵ ساله وجود دارد زیرا اکثر دختران روستا مهاجرت به شهر را ترجیح می‌دهند در حالی که بسیاری از جوانان به کشاورزی مشغول هستند و از نیاکان خود زمین کشاورزی به ارث برده‌اند.

وی می‌افزاید: روستا هیچ مشکل مالی ندارد اما عدم ازدواج جوانان به مشکل بزرگی تبدیل شده است. آخرین ازدواجی که مردم روستا شاهد آن بوده‌اند، به ۹ سال پیش برمی‌گردد. در آن زمان تعداد جمعیت روستا ۴۰۰ نفر بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: