ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۲۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴

شجریان و رئال مادرید

تدبیر24 : محمدرضا شجریان، یکی از مفاخر موسیقی ایران و جهان، در تازه‌ترین گفت‌وگوی خود، نه درباره موسیقی که درباره فوتبال حرف زده است.

او در گفت‌وگویی مفصل با مجله "ورزش و تصویر" از علایق ورزشی خود سخن گفته است. استاد آواز ایران در این مصاحبه اعتراف کرده که طرفدار پر و پا قرص رئال مادرید است و حتی از شکست‌های این تیم غمگین می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین،استاد شجریان که اخیرا با انتشار عکس‌هایش در فضای مجازی باعث شده همه جویای احوالش باشند، می‌گوید: «من از بازی بارسلونا لذت می‌برم ولی همیشه طرفدار رئال مادرید بودم. وقتی رئال می‌بازد، حتی ناراحت می‌شوم.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: