ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۲۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۱

تاثیر مصرف ترشی در كاهش اضطراب

تدبیر24 :اگر از بیماری اضطراب رنج می‌برید، یا حضور در یك جمع شلوغ آزارتان می‌دهد، شاید با خوردن ترشی كمی از اضطرابتان كاسته شود.

اگر از بیماری اضطراب رنج می‌برید، یا حضور در یك جمع شلوغ آزارتان می‌دهد، شاید با خوردن ترشی كمی از اضطرابتان كاسته شود.

تاثیر مصرف ترشی در كاهش اضطراب

محققان در ایالت ویرجینیای آمریكا تمامی غذاهای مصرفی افزون بر 700 دانشجو را برای یك ماه زیر نظر گرفتند و علاوه بر آن، میزان ورزش و تحرك روزانه و اندازه مصرف سبزی و میوه‌ در رژیم غذایی این دانشجویان را هم بررسی كردند.

نتایج تحقیق نشان ‌داد كه دانشجویانی كه غذاهای تخمیری (مثل ترشیجات) بیشتری در رژیم غذایی‌شان داشتند، از اضطراب، به‌ویژه اضطراب اجتماعی كمتری رنج می‌برند.

رابطه معكوس بین مصرف ترشیجات و اضطراب به ‌ویژه در افرادی كه از روان‌رنجوری (نوعی اختلال روانی كه باعث ضعف در تصمیم‌گیری‌ می‌شود) رنج می‌بردند، بیشتر است.

دكتر ماتیو هیلیمایر، یكی از محققان این آزمایش می‌گوید كه احتمالا پروبیوتیك‌های موجود در ترشیجات، محیط احشای داخلی‌ را تغییر می‌دهند، به‌طوری كه از میزان اضطراب افراد كم می‌كند.

این تحقیق كه نتایج آن در مجله علمی سایكتری ریسرچ منتشر شد، نشان می‌دهد كه میزان اضطراب افرادی كه معمولا دچار اضطراب ناشی از حضور در جمع می‌شوند،‌ با مصرف ترشیجاتی كه حاوی پروبیوتیك هستند، كم می‌شود.

میزان تحقیقاتی كه تاثیر باكتری‌ها(موجود در غذاها) بر مغز و همینطور خلق و خوی افراد را ثابت می‌كنند، رو به افزایش است.

در تحقیقی كه در دانشگاه مك مستر كانادا انجام شد، محققان دریافتند كه یك پروبیوتیك خاص به نام Bifidobacterium longum در عادی كردن رفتار بیماران مبتلا به اضطراب موثر است. در این تحقیق نشان داده شد كه چطور التهاب داخلی بدن می‌تواند بر سیستم عصبی اثر بگذارد و باعث به‌وجود آمدن اضطراب در فرد شود.

در تحقیق دیگری نیز كه در كشور فرانسه انجام شد، در ضمن تایید یافته‌های محققان كانادایی و آمریكایی در زمینه تاثیر غذاها بر خلق و خوی افراد، مشخص شد كه یك پروبیوتیك دیگر به نام Lactobacillus helveticus از میزان فشارهای روانی، استرس، خشم و افسردگی كم می‌كند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: تدبیر24 اضطراب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: