ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۳۶۱۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰

مجلس دهم خلاء قانونی درمورد حقوق‌های چند ده میلیونی را پر کند

تدبیر24 :یک نماینده مجلس شورای اسلامی توصیه کرد که مجلس دهم خلاء قانونی مربوط به پرداخت‌های چند ده میلیونی توسط برخی دستگاه‌ها و ارگان‌ها را با وضع قانون جدید پر کند.
رئیس کمیته اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مورد حقوق چند ده میلیونی برخی از مدیران و مسئولان گفت: متاسفانه در بخش شرکت‌های دولتی، موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی  و برخی از تشکیلات دولتی دیگر که تابع نظام هماهنگ نیستند چون سقف و محدوده‌ای برای پرداخت‌ها وجود ندارد معمولا اعداد و ارقام نسبت به حقوق‌های افرادی که تحت پوشش نظام هماهنگ هستند بسیار قابل توجه است.
جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار «آستان» با اشاره به سخنان یکی از معاونین سابق دیوان محاسبات مبنی بر اینکه سقف پرداختی‌ها مشخص است و نباید این اعداد و ارقام در پرداختی‌ها وجود داشته باشد، گفت: در مجلس نهم فرصتی برای ورود به این قضیه نیست ولی قطعا مجلس دهم باید به این مسأله ورود پیدا کند و برای نهادها و دستگاه‌هایی که شامل نظام هماهنگ نیستند سقفی را مشخص کند که قسمتی از نظام هماهنگ را اعمال کنند.
وی در مورد لزوم نظارت دستگاه‌های نظارتی بر این موضوع اظهار کرد: اگر قانون در این زمینه وجود دارد که این پرداخت‌ها تخلف است و به ضعف دستگاه‌های نظارتی همانند دیوان محاسبات برمی‌گردد و اگر قانون در این زمینه وجود ندارد ضرورت دارد مجلس ورود پیدا کند و با یک طرح قانونی و تصویب آن این خلاء را پر کندو حد و مرزی را برای پرداخت‌های دستگاه‌ها و نهادها و حتی شرکت‌های دولتی که زیر پوشش نظام هماهنگ نیستند را مشخص و اعمال کند.
منبع: آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: