ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۳۷۸۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲

جبهه‌‌ موسوم به اعتدالگرایان و نام خاتمي!

جبهه‌اي كه حتي جرات و جسارت ذكر نام رييس‌جمهور اسبق در بيانيه‌هاي خود را ندارد چگونه مي‌خواهد در باره امورات مملكت نقش‌تاثيرگذار داشته باشد؟
تدبیر24 :جبهه‌‌ي موسوم به اعتدالگرایان، درباره انتخاب رییس مجلس دهم بیانیه‌ای صادر کرده و ديدگاههاي خود را در اين باره مطرح نموده است. نكته قابل تامل در اين بيانيه، عدم ذكر نام «سيدمحمد خاتمي» و بكار بردن عنوان «رييس دولت اصلاحات» به جاي نام ايشان است كه اين سئوال را ايجاد مي‌كند جبهه‌اي كه حتي جرات و جسارت ذكر نام رييس‌جمهور اسبق در بيانيه‌هاي خود را ندارد چگونه مي‌خواهد در باره امورات مملكت نقش‌تاثيرگذار داشته باشد؟

در بخشي از اين بيانيه آمده است: همانگونه که بزرگان عرصه سیاست اصلاح و اعتدال در مقطع انتخابات ریاست‌جمهوری و انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نقش تعیین کننده‌ ای را ایفاء کرده اند تردید نباید داشت. در رابطه با انتخابات ریاست مجلس هم باید بر آراء و دیدگاه این بزرگان عنایت ویژه داشت. اتفاقات مثبت سه سال اخیر محصول همگرایی و همدلی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس دولت اصلاحات و ناطق‌نوری می باشد و زعمای عرصه عمل سیاسی و به طور خاص آقایان روحانی، عارف و لاریجانی باید با عنایت به این واقعیت نسبت به پیشبرد استراتژی اصلاح و اعتدال ایفاء نقش مؤثر و مفید کنند. پر واضح است وقتی رجال ثلاثه مذکور، متعهد به چنین عنایتی هستند، سایر بازیگران عرصه سیاست در همه سطوح و ارکان دولتی و مجلسی و مدنی مسئولیتی خطیر تر را بعهده دارند و باید با توجه به تحلیل بزرگان از شرایط، و راهنمایی ها و ارشادات آنان نسبت به ریاست مجلس اعلام مواضع کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: