ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۱

"تحول" ادامه دارد

تدبیر24 :درپی درج مطلبی در برخی از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ارسال نامه از سوی وزیر بهداشت به رئیس جمهور، با عنوان «هشدار شکست طرح تحول سلامت» به دلیل عدم تامین منابع مالی مورد نیاز، وزارت بهداشت ارسال چنین نامه‌ای را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد: به طور معمول وزرا و مقامات مسئول دولتی نظرات و مطالبات خود را در طی جلسات هیئت دولت یا در مذاکرات خصوصی با رئیس جمهور مطرح می‌کنند. بنابراین ارسال نامه‌ای با این مضمون و محتوا واقعیت ندارد.

بر این اساس طرح تحول نظام سلامت نیز همچنان با قوت ادامه خواهد یافت. هر چند در مسیر اجرای هر چه بهتر این طرح نیازمند عمل به تفاهمات، توافقات و تعهدات صندوق‌های بیمه‌ای یک ضرورت است.

از طرفی گلایه همیشگی وزارت بهداشت همچنان پابرجاست و معتقد است که عدم تامین منابع مالی پایدار و تاخیر در پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها موجب تضعیف فرایند خدمت‌رسانی می‌شود. در عین حال این وزارتخانه با استعانت از ایزد منان و اتخاذ تمهیدات لازم به تعهدات در این زمینه پایبند است.

بنابراین هرگونه فضاسازی رسانه‌ای و انعکاس موارد غیر واقع در این زمینه کمکی به حل مشکلات سلامت مردم نخواهد کرد.
منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: