ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۵۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۷

فیش حقوقی خود را منتشر کنید!!

تدبیر24: وزیر سابق سپاه در پاسخ به این سوال که آیا حاضر هست، فیش حقوقی خود را منتشر کند، گفت: بنده به مدت 6 سال است که نه از سپاه و نه از بنیاد حقوقی دریافت نمی‌کنم زیرا احتیاجی ندارم و بر حسب علاقه و وظیفه مشغول به کار هستم.محسن رفیق دوست، اولین وزیر سپاه در گفت‌وگو یی در خصوص مسئله برجام گفت: در مورد برجام سخنان زیادی مطرح شد و برخی تمام راهکار حل مشکلات را برجام می‌دانستند که این درست نیست. البته برجام دستاوردهایی را هم داشته است.

وی ادامه داد: با اجرایی شدن برجام برخی از مشکلات حل شد. در برجام صنعت هسته‌ای کشورمان به رسمیت شناخته شد اما همچنان مشکلات اقتصادی پابرجاست که دولت باید در این زمینه اقدام کند.رفیق‌دوست خاطرنشان کرد: دولت روحانی در یک سال باقی مانده باید اقتصاد را مردمی کند. به نوعی که مردم خودشان هم تولید کننده و هم مصرف کننده باشند و در همه زمینه‌ها الگوی خودکفایی باشیم.

رئیس سابق بنیاد مستضعفان با اشاره به این که اقتصاد ریشه بسیاری از مشکلات است، تصریح کرد: طبیعتا اگر مشکلات اقتصادی حل شود، دیگر مشکلات نیز در پی آن حل می‌شوند.  طبیعتا اگر مشکلات اقتصادی حل شود، مسائل فرهنگی و اجتماعی هم حل می‌شود.

محسن رفیق‌دوست در خصوص انتشار فیش‌های کلان حقوقی گفت: این موضوع مبتلا به عموم نیست. زیرا افرادی که چنین حقوق‌هایی را دریافت می‌کنند زیاد نیستند و نباید به تمام افراد ارتباط داد. باید به این موضوع رسیدگی شود و با متخلفان برخورد شود. پرداخت حقوق باید طبق تعرفه باشد و نباید نسبت این موضوع ذهنیت ایجاد شود.

وزیر سابق سپاه در پاسخ به این سوال که آیا شما حاضر هستید، فیش حقوقی خود را منتشر کنید، گفت: بنده به مدت 6 سال است که نه از سپاه و نه از بنیاد حقوقی دریافت نمی‌کنم زیرا احتیاجی ندارم و بر حسب علاقه و وظیفه مشغول به کار هستم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: