ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۶۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹

منتقد پیشکسوت سینما درگذشت

تدبیر24:  مرحوم ارجمند از ماه ها پیش به علت بیماری در بیمارستان بود.
این منتقد سینما از دهه 30 فعالیت نوشتاری خود را آغاز کرد و در مجله «ستاره سینما» و سایر مجلات نقد فیلم مطلب می نوشت و با منتقدانی همچون پرویز دوائی همدوره بود.
او حدود 20 عنوان کتاب مهم را از زبان فرانسه به فارسی ترجمه کرده و در زمینه ویرایش هم فعالیت داشته است.
دوره دوجلدی درباره چند سینماگر، درباره سینما، فیلم ساختن، سینماگر، دستور خط و نگارش، دست نامه شیوه نگارش، گربه روی شیروانی داغ و ۲۱ فیلم - قصه دیگر از آثار جمشید ارجمند است.
مرحوم ارجمند همچنین بیش از یکصد کتاب را ویراستاری کرده که از جمله آنها می توان به «ارض ملکوت» هانری کربن، «زوال تمدن سوداگری» رابرت هایل برونر، «شمال و جنوب» ویلی برانت، «ترس، امید و پیش داوری» هرمز همایون پور، «ژاپن کشور شماره یک» ازرا وگل اشاره کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: