ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۸

بررسی احتمال اسیدی بودن باران اهواز

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در پی بارندگی‌های در روزهای اخیر، علایم تنفسی به صورت آسم، سرفه و تنگی نفس در برخی شهروندان ایجاد شد که به درمانگاه و بیمارستان‌های اهواز مراجعه کردند و به دنبال آن، ستاد بررسی این پدیده در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تشکیل شد.
به گزارش تدبیر24، دکتر سیدمحمد علوی اظهار کرد: معاونت بهداشت، معاونت درمان و مراکز تحقیقاتی و سازمان محیط‌زیست در حال همکاری با این ستاد هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: آن چه مشخص است این است که این پدیده، ماهیت عفونی ندارد و در بررسی‌های کلینیکی بالینی و میدانی که انجام شد، عفونی یا ویروسی بودن این علایم برای ما ثابت نشد. یکی از احتمالات بروز این پدیده، آلودگی‌های محیطی است که به همراه باران به سطح زمین می‌رسد.

وی تصریح کرد: بارش باران اسیدی و ایجاد علایم تنگی نفس در شهروندان یکی از احتمالاتی است که در حال بررسی است.

علوی گفت: در جریان بروز مشکلات تنفسی پس از بارندگی‌های دو روز گذشته، برخی محققان معتقدند که رعد و برق در ایجاد این پدیده اثر داشته است. این کارشناسان می‌گویند رعد و برق موجب می‌شود اکسیژن که به صورت مولکول ازن است به علت شکسته شدن، دچار فعل و انفعالات شیمیایی شده و در نهایت برای دستگاه تنفسی مضر باشد.

رییس مرکز بهداشت خوزستان عنوان کرد: البته همه این موارد در سطح حدس و گمان است. مرکز تحقیقات عوامل زیست‌محیطی در دانشگاه فعال شده و متخصصان در این زمینه مشغول بررسی هستند و به محض این‌که در خصوص موضوعی به یقین برسیم، اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: