ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۳

تقدیم استعفای زنگنه به روحانی

بیژن زنگنه سومین بار متوالی درخواست استعفایش را تقدیم رئیس جمهور کرده است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از افکار نیوز، درحالی که بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت دولت یازدهم پیش از این وعده داده بود صادارت نفتی ایران را تا حداکثر ممکن افزایش خواهد داد اینک خبرهای رسیده حاکی از آن است که با افزایش مشکلات پیش روی صادرات نفت کشور آقای وزیر برای سومین بار متوالی درخواست استعفایش را تقدیم رییس جمهور کرده است.

وزیر نفت دولت حسن روحانی که پیش از این با بکارگیری افرادی چون کاظم‌پور اردبیلی، عادلی و ماجدی در وزارت نفت، تصمیم داشت وزارت نفت را تبدیل به وزارت خارجه دوم کند و به این ترتیب راه بازگشت شرکت‌های معظم نفتی از جمله شل و توتال را به ایران باز کند اینک به دلیل مشکلاتی که پیش روی تحقق وعده‌های خود می‌بیند برای سومین بار استعفایش را تقدیم رییس جمهور کرده است، استعفایی که البته تاکنون حسن روحانی با آن موافقت نکرده تا بیژن نامدار زنگنه در شرایط فعلی به کار خود ادامه بدهد.

در چند روز گذشته نیز وزیر نفت در انتقادی بی‌سابقه از سیاست‌های نفتی عراق این کشور را متهم کرده بود که با افزایش صادرات راه را برای تحریم بیشتر نفتی ایران باز خواهد کرد. زنگنه گفته بود این اقدامات دولت عراق به هیچ وجه دوستانه نیست.

وزارت نفت عراق پیش بینی کرده به زودی طرح توسعه میدان نفتی بدره توسط کنسرسیومی به رهبری شرکت روسی گازپروم نفت هم در مدار بهره برداری قرار بگیرد.

تولید حدود سه میلیون بشکه در روز نفت عراق در سال ٢٠١٢ میلادی ٩4 میلیارد دلار درآمد برای بغداد به همراه داشت و میانگین این رقم در هشت ماه نخست سالجاری میلادی تاکنون نزدیک به 65 میلیارد دلار برآورد می‌شود.

گفتنی است، پیش از این نیز علی ربیعی وزیر کار دولت از استعفای زنگنه خبر داده بود

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: