ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۶۹۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷

جناحهای سیاسی در راستای تامین منافع کلان و ملی گام بردارند

 تدبیر24:  مدیر کل انتخاباتی استانداری تهران ضمن شرکت در نخستین همایش سیاسی شهرستان رباط کریم گفت: جناحهای سیاسی در راستای تامین منافع کلان و ملی گام بردارند.

دکتر سرمست در جمع احزاب و گروه های سیاسی شهرستان رباط کریم در فرهنگسرای معلم شهررباط کریم افزود: اگر احزاب منافع کلان و ملی را در دستور کار خود قرار دهند عمری طولانی خواهند داشت و اگر مقطعی و برای اهدافی خاص کار کنند عمر آنان کوتاه و منحصر به همان زمان خاص است.

سرمست اظهار داشت: کار احزاب روشن گری , آگاهی بخشی و ارائه تحلیهای درست سیاسی برای شهروندان و آنان نه تنها باید در زمان انتخاب برای شناساندن کاندیداها به مردم تلاش نمایند بلکه بعد از انتخابات نیز باید به مطالبه گری و طرح پرسش از مسولان هم سو و غیر هم سو  بپردازند و نباید مثل رودخانه های فصلی تنها در دوره ای خاص فعالیت کنند.

وی خاطر نشان کرد : افرادی که در احزاب و گروه های مختلف به کار سیاسی می پردازند به منزله معلمان کلاس سیاسی هستند که بینش سیاسی جامعه را ارتقا می بخشند.
سرمست به رابطه تنگاتنگ نظام حزبی و انتخاباتی اشاره نمود و خواستار فعالیت بیشتر احزاب و گروه های سیاسی شد.

گفتنی است ایشان به بیان تغییرات جدید در سیستم انتخاباتی کشور پرداخته و سیاست های کلی مقام معظم رهبری در امر انتخابات را برای حاضرین تبیین نمودند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: