ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۶۹۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴

سیپ لپ قرمزی برجام کو؟

  تدبیر24: رئیس جمهوری روحانی برای تشریح اوضاع و احوال کشور مثالی زده‌ در باب کاشت چندین و چند درخت و کودکانی ناشکیبا که از همان بدو غرس نهال‌ها مطالبه‌شان علی الدوام سیب لُپ قرمز خلخال و گلابی آبدار نطنز است. هیچ بعید نیست غم فراق این دو میوه گوارا این چنین دلواپسان را از خود بی‌خود کرده باشد که میان آن همه حرف و سخن رئیس جمهوری درباره وحدت و همدلی و اینکه اداره کشور به دعوا احتیاج ندارد، فقط سیب و گلابی‌اش به مذاق‌شان شیرین آمد؟

طنزنویس اشاره کرده: برخی سخنان هم به نفع‌شان نبوده که بشنوند یا خودشان را زده‌اند به نشنیدن. مثل این جمله که «عده‌ای با ادعای دور زدن تحریم‌ها منابع کشور را هدر دادند» یا این که «آدم دروغگو و یأس‌پراکن و فحاش هرگز یک انقلابی نیست» البته مستحضر هستید که این آخری برای برخی دوستان خیلی حیاتی است. یعنی خودشان را به هر در و دیواری می‌زنند که ثابت کنند فحش دادن خیلی هم بد نیست و گاهی لازم است فحش داد و بعضی‌ها حق‌شان است که فحش بخورند.

ستون طنز روزنامه ایران به این جا رسیده که: به هر حال عزیزان دلواپس؛ ما که می‌دانیم اگر برجام کندو شود و شیرین‌ترین عسل گل های سبلان را هم در کام شما سرازیر کند باز هم راضی نمی‌شوید و سراغ انگبین تاکستان را می‌گیرید. پس انقدر به خاطر سیب و گلابی در سخنان رئیس جمهوری دست افشانی و پایکوبی نکنید. سیب و گلابی هر چه باشد از «آب رو بریزید فلان جا که بسوزد» یا «آن میم.میم را لام.لام برد» که بدتر نیست.

برچسب ها: تدبیر24 برجام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: