ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۷۰۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶

اجرای طرح گفتگوی ذینفعان در منطقه ویژه پارس

 تدبیر24:  رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با اشاره به اینکه حضور ذینفعان مختلف با علایق گوناگون و انتظارات متفاوت در اجرای پروژه ها، از جمله مسائلی است که مدیران پروژه را در مدیریت صحیح ذینفعان با چالش جدی مواجه می کند گفت: مدیریت ذینفعان به فرایندی ست که سازمان بدون حمایت از آنها نمی‌تواند ادامه حیات دهد.
 سیدحسین ایرانمنش در گفت و گو با خبرنگار آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی " نفت ما " هدف از اجرای این طرح را  آشنایی با ذینفعان پروژه، اطمینان از برقراری تعادل بین میزان مشارکت و پاداش و در نهایت برای کمک به افرادی که در تعیین اهداف پروژه و سنجش موفقیت آن تصمیم می گیرند عنوان و بیان کرد : یکی از این پروژه ها که به لحاظ فرهنگی، سازمانی و محیط اجتماعی دارای ابعاد مختلفی است، مدیریت ذینفعان در منطقه پارس جنوبی بود که توانست کلیه ذینفعان و ذی‌مدخلان را در این منطقه گرد هم آورده و موجب هم‌افزایی میان آنان گردد.
ایرانمنش ادامه داد:  بخش گسترده ای از طرحهای سرمایه ای شرکت ملی نفت به طرحهای توسعه این میدانها اختصاص یافته است و از آنجایی که برآورده کردن تمام انتظارات ذینفعان عملا امکانپذیر نیست، بنابراین لازم است اولویت بندی ذینفعان انجام شود که این امر به روشهای مختلفی انجام می شود.
رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی تصریح کرد: ماتریس علاقه-قدرت از جمله ابزارهایی است که ذینفعان را با توجه به قدرت تاثیرگذاری و سطح علاقه و یا منفعتشان نسبت به پروژه دسته بندی می کند.
وی اظهار کرد : در تحقیق «تحلیل ذینفعان کلیدی با استفاده از ماتریس علاقه-قدرت» با تمرکز بر طرحهای توسعه میدانهای منطقه پارس جنوبی از طریق توزیع پرسشنامه در میان کارشناسان نماینده کارفرما در شرکت ملی نفت ایران، ضمن شناسایی کلیه ذینفعان مرتبط، ماتریس علاقه-قدرت نیز ترسیم شد و  بر این اساس ذینفعان کلیدی در منطقه پارس جنوبی، شرکت ملی نفت ایران، دولت، مجریان طرحهای منطقه پارس جنوبی، مدیران و روسای ستادی منطقه پارس جنوبی، پیمانکاران بخش حفاری (بزرگ)، پیمانکاران بخش حفاری (انحصاری)، پیمانکاران بخش فراساحل (بزرگ)، پیمانکاران پالایشگاه خشکی (انحصاری)، پیمانکاران بخش فراساحل (انحصاری) و شرکت ملی گاز ایران شناسایی و معرفی شدند.
برچسب ها: تدبیر24 پارس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: