ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۷۰۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳

برجام اتفاقات بدی را از ایران دور کرد

   تدبیر24:  معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: هم اکنون همدلی و همراهی بسیار خوبی بین دولت و مجلس در کشور وجود دارد که می‌تواند در بین سایر دستگاه‌ها نیز الگو قرار گیرد.

حسینعلی امیری روز دوشنبه در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار کرد: همدلی و همراهی دولت و مجلس در جلسه اخیر رای اعتماد به وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد اسلامی نمود پیدا کرد.

وی افزود: آنچه که امروز کشور بیش از هر چیز دیگری به آن نیاز دارد همین همدلی و انسجام و وحدت است که اگر نهادینه شود می توان دست به دست یکدیگر داد و بسیاری از مشکلات را مرتفع کرد.

امیری ادامه داد: این همدلی باید در استان کرمانشاه نیز تقویت شود تا با تلاش استاندار، نمایندگان کرمانشاه در مجلس و مدیران استانی شاهد پیشرفت و توسعه بیشتر این استان باشیم.

معاون پارلمانی رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش به تلاش شبانه روزی دولت برای بهبود وضعیت کشور و رفاه و آسایش بیشتر مردم اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه در سایه این تلاش و همدلی بین مسوولان شاهد ایجاد وضعیت به نسبت مطلوبی هستیم.

وی گفت: هرچند کاستی هایی نیز وجود دارد و مردم شاید از نظر اقتصادی انتظارات بیشتری دارند ولی نباید فراموش کنیم وضعیت اقتصادی کشور در اواخر سال 91 و اوایل 92 چگونه بود و الان چگونه است.

امیری ادامه داد: دولت آقای روحانی تورم بالای 40 درصد را به هشت درصد کاهش داده و نظم و ثبات خاصی به اقتصاد کشور بخشیده است در حالی که در سال های یاد شده هیچ ثباتی در اقتصاد و بازار ما وجود نداشت.

معاون رییس جمهوری افزود: در آن سال ها اکثر کشورهای دنیا مراودات تجاری خود را با ایران قطع کرده بودند اما امروز شاهد هستیم همین کشورها خواستار از سرگیری روابط تجاری خود با ایران هستند.

وی یادآوری کرد: در حالی که ایران در پایان سال 84 جشن خودکفایی گندم را برگزار کرد، در اوایل سال 92 مجبور به واردات گندم آن هم در شرایط سختی بودیم و حتی در اوایل دولت آقای روحانی ذخیره گندم کشور جوابگوی 2 روز کشور بود اما امروز شرایط تغییر کرده و نه تنها به اندازه بیش از 2 سال ذخیره گندم در کشور داریم بلکه آماده صادرات این محصول نیز هستیم.

امیری در بخش دیگری از سخنان خود به مساله برجام و انتقادهایی که به آن می شود نیز اشاره کرد و گفت: در دولت گذشته چندین قطعنامه از سوی سازمان ملل علیه ایران صادر شد که آخرین قطعنامه کشورمان را در فصل هفت منشور سازمان ملل قرار داده بود.

معاون پارلمانی رییس جمهوری خاطرنشان کرد: قرار گرفتن ایران در این فصل وضعیت ایران را مانند کشورهایی مثل عراق و لیبی کرده بود که یا در جنگ و درگیری حضور داشتند و یا در آستانه جنگ بودند اما برجام اتفاق های بدی که ممکن بود علیه ایران صورت گیرد را از کشور دور کرد.

وی با بیان اینکه برجام بسیاری از تحریم ها را برداشت و گشایش زیادی را ایجاد کرد، یادآور شد: با این حال در مسیر برجام بدعهدی هایی را از سوی آمریکا شاهد بودیم.
منبع: ایرنا
برچسب ها: تدبیر24 برجام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: