آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۰۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۸
وزیر صنعت:

تصویب ۸.۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی از ابتدای اجرایی شدن برجام

به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت، از ابتدای اجرایی شدن برجام بیش از ۸.۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی به تصویب دولت رسیده است که ۵.۵ میلیارد دلار آن مربوط به حوزه صنعت و معدن است.
تدبیر24 »محمدرضا نعمت زاده عصر روز گذشته در حاشیه مراسم افتتاحیه بزرگترین و پیشرفته ترین کارخانه نورد جنوب شرق کشور گفت: در جهت جلوگیری از صدور فروش مواد خام تلاش و در جهت تبدیل آنها به فراورده‌ها اقدامات موثری در دولت تدبیر و امید انجام شده است.

وی جلوگیری از صدور مواد خام و تبدیل آنها به فراورده‌ها را از تاکیدات دولت تدبیر و امید دانست و افزود: در جهت تکمیل زنجیره فولاد در سطح کشور اقدامات موثری انجام داده‌ایم به طوری که در این راستا از ابتدای کار دولت تدبیر و امید تولید سنگ آهن کشور از ۶۳ میلیون تن به ۱۰۰ میلیون تن در سال آینده خواهد رسید و دلیل اینکه تولید آن را افزایش نداده‌ایم این بوده است که تا از خام فروشی جلوگیری شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: همچنین ظرفیت تولید کنسانتره کشور نیز از ۲۸ میلیون تن به ۴۸ میلیون تن رسانده‌ایم و به جای صدور سنگ خام، به تولید  کنسانتره با ارزش افزوده بیشتر پرداختیم که در این راستا نیز صادرات خوبی را داشتیم.

نعمت زاده افزود: تولید گندله نیز از ۲۱ میلیون تن در سال آینده به ۴۰ میلیون تن خواهد رسید، همچنین تولید آهن اسفنجی از ۲۸ میلیون تن در اوایل سال آینده به ۳۵ میلیون تن می‌رسد.

وی با بیان این مطلب که به سمت ایجاد کارخانه‌های پایین دستی گام برداشته‌ایم تا از خام فروشی جلوگیری کنیم، عنوان کرد: ظرفیت تولید فولاد خام کشور نیز از ۳۱ میلیون تن به ۳۷ میلیون تن افزایش یافته و در حال راه اندازی کارخانه فولاد خراسان با ظرفیت یک میلیون تن هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در شهرستان‌های سیرجان، تبریز، اردستان و استان‌های مازندران، هرمزگان،   و ... نیز پروژه های در جهت تکمیل زنجیره فولاد انجام داده‌ایم.

وی به پروژه های که در استان کرمان انجام شده اشاره و اظهار کرد: در استان کرمان واحد فولاد سیرجان ایرانیان با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن گندله در سال در حال بهره برداری است ضمن آنکه کارخانه تولید آهن اسفنجی گل گهر با ظرفیت تولید ۱.۶ میلیون تن به صورت آزمایشی در سال گذشته راه‌اندازی شد که به دلیل نداشتن مواد اولیه دچار مشکل شد و به دنبال آن هستیم که بتوانیم در سال جاری این کارخانه را به طوری رسمی راه اندازی کنیم.

نعمت زاده با بیان اینکه از ابتدای اجرایی شدن برجام بیش از ۸.۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی به تصویب دولت رسیده است که ۵.۵ میلیارد دلار آن مربوط به حوزه صنعت و معدن است، به اقدامات دولت در جهت رونق تولید اشاره و بیان کرد: برای راه اندازی صنایع کوچک و متوسط، با تصویب فرماندهی اقتصاد مقاومتی و همکاری بانک ها در جهت رونق تولید گام برداشته ایم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: ۲۱ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی تولیدی مشکل دار برای دریافت ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بانک ها معرفی شده‌اند که از این میان ۱۱ هزار واحد صنعتی تسهیلات دریافت کرده‌اند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بسیاری از واحدها با این اقدام اشتغال خود راحفظ و حدود ۴۰۰ واحد افزایش تولید داشته‌اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: