ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۷۱۰۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲
خوشرو:

مبارزه با تروریسم نباید به بهانه ای برای اقدامات یکجانبه و تهدید آمیز بدل شود

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به گسترش اقدامات تروریستی در جهان امروز و ضرورت ساز وکارهای همسو و همگرا برای مبارزه با این اقدامات، اظهار کرد که در عین حال مبارزه با این پدیده نباید به بهانه ای برای اقدامات یکجانبه و تهدید آمیز بدل شود.
تدبیر24 »غلامعلی خوشرو روز دوشنبه به وقت محلی در بحث عمومی شورای امنیت پیرامون 'حملات تروریستی علیه زیرساختهای حیاتی کشورها' گفت: جهان امروز با خطر فزاینده حملات نیروهای تروریستی و افراطی روبرو است و هیچ کشوری از این تهدید جهانی در امان نیست.
وی با ذکر این که زیرساختهای حیاتی کشورها به اهدافی برای این گونه حملات تبدیل شده اند، اضافه کرد: ابعاد واقعی این خطر هنگامی آشکار تر می شوند که بدانیم هنوز دهها هزار تروریست از یکصد کشور جهان در صفوف نیروهای تروریستی از جمله داعش وجود داشته و فعالند.
سفیر کشورمان افزود: حملات تروریستی در اروپا، ترکیه، افغانستان و کشورهای آفریقایی نمونه های اخیر از هدف قرار دادن زیرساختهای حیاتی کشورها توسط گروههای تروریستی و افراطی است که نشان می دهد این زیرساختها به اهداف اصلی تروریست ها بدل شده اند.
خوشرو ادامه داد: در عین حال نباید از جنبه دیگر تروریسم یعنی اعمال مجازات جمعی و خشونت علیه مردم تحت اشغال خارجی، نظیر سیاست های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین غافل شد؛ چرا که این گونه اقدامات و سیاست ها، فجیع ترین شکل تروریسم است که نسل های متعددی از فلسطینیان را از دسترسی به زیرساختها و منابع طبیعی خود محروم کرده است.
سفیر دائم کشورمان در سازمان ملل، ادامه جنگ یمن را نیز که مردم این کشور را محروم تر و تروریستها را نیرومندتر کرده، به نوبه خود باعث بی ثباتی در این منطقه دانست و گفت: مبارزه با حملات تروریستی علیه زیرساختهای حیاتی، بخشی از مبارزه عمومی با تروریسم است و هر گونه مبارزه با تروریسم باید با احترام کامل به اصول منشور ملل متحد و حقوق بین الملل صورت گیرد.
وی تأکید کرد: جامعه بین المللی نیازمند ساز وکار منسجم و چند جانبه ای برای مقابله با پدیده تروریسم است و راه حل ساده ای برای مقابله با پدیده پیچیده ای مانند تروریسم وجود ندارد و تنها از طریق چنین ساز وکارهایی می توان به هماهنگی و همگرایی در سیاست مبارزه با این پدیده و همزمان جلوگیری از اقدامات نسنجیده و خطرناک یکجانبه تحت عنوان مبارزه با تروریسم شد.
خوشرو در پایان بار دیگر بر نقش محوری سازمان ملل متحد و سازمان های بین المللی و منطقه ای در مبارزه با تروریسم و پیشگیری از مخاصمات تأکید کرد.
برچسب ها: تروریسم خوشرو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: