ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۲۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲

چرا مرکل سکوت کرده است؟

رئیس چپ‌های آلمان با انتقاد شدید به واکنش غلط دولت آلمان به مسئله جاسوسی‌های آمریکا گفت که ظاهرا مرکل علاقه‌ای به شفاف‌سازی درباره این جاسوسی‌ها نداشته و احتمالا نگران فاش شدن همکاری‌های جاسوسی واشنگتن-برلین است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، "کاتجا کیپینگ"، رئیس چپ‌های آلمان در گفتگو با روزنامه اتریشی "استاندارد"، اظهار داشت که من درباره اظهارات رئیس آژانس امنیت ملی آمریکا که جاسوسی از شهروندان دیگر کشورها و جاسوسی از مردم عادی تا صدر اعظم آلمان را حق اجدادی خود می‌داند اظهار حیرت و شگفتی کرده و در بخش دیگری از این گفتگو خاطر نشان کرد که این مسئله که پذیرش اسنودن در آلمان با توجه به قرارداد استرداد وی به آمریکا امکان پذیر نیست یک ادعای صرفا محض حزب دموکرات مسیحی آلمان است.

وی افزود: این حزب نگران است که این مسئله مشخص شود که بین آلمان و آمریکا همکاری های جاسوسی وجود داشته است.

"کیپینگ" در ادامه با تاکید بر اینکه امکان پذیرش اسنودن در آلمان از راه های مختلف وجود دارد گفت: اگر مرکل علاقه ای برای روشن شدن مسئله جاسوسی ها داشت این امکان به وجود می آمد. اما این علاقه در مرکل وجود ندارد و مسئله بزرگ این است که چرا؟

وی در ادامه از ترس مرکل درباره افتادن پیامک های جاسوسی شده از وی به دست افراد نادرست و باج گیری آن ها از صدر اعظم خبر داده و این را علتی برای علاقه نداشتن صدر اعظم آلمان برای شفاف سازی در مسئله جاسوسی ها دانست.

رئیس چپ های آلمان در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه جاسوسی های آژانس امنیت ملی آمریکا قوانینی را که نباید نقض می شد زیر پا گذاشته است، همچنین گفت دولت آلمان در این باره ابراز ناراحتی کرده است اما هیچ واکنشی به این مسئله نشان نداده است و این رفتار غلطی است. باید یک نشست ویژه پارلمانی و یک کمیته تحقیق برای بررسی مسئله جاسوسی ها تشکیل شود.
منبع:جهان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: