ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 01
کد خبر: ۷۴۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸

واکنش وزیر بهداشت به پخش نام و تصویرش در رسانه ملی به عنوان کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری

وزیر بهداشت با ارسال نامه‌ای به رییس سازمان صدا و سیما، به پخش نام و تصویرش از رسانه‌ ملی به عنوان یکی از کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، واکنش نشان داد.
تدبیر24 »در متن نامه دکتر سیدحسن هاشمی به علی عسکری آمده است:

«جناب آقای دکتر علی‌عسکری
رییس محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام
فرارسیدن سال نو، حلول ماه پر برکت رجب و دوازدهم فروردین «روز جمهوری اسلامی ایران» را خدمت جنابعالی و همکاران ارجمندتان تبریک عرض می‌کنم.
در پی گمانه زنی‌های غیر رسمی و بعضا هدفمندی که اخیرا برخی رسانه‌ها و به‌ویژه شبکه‌های مجازی، در خصوص انتخابات ریاست جمهوری «به عنوان خبر» منتشر می‌کنند، طی روزهای پایانی سال گذشته تا هم اکنون، شاهد پخش نام و تصویر خود به عنوان یکی از کاندیداهای احتمالی انتخابات از رسانه ملی بوده‌ام.
این اقدام در حالی تکرار و ادامه یافته که بارها در مصاحبه‌ها عرض کردم و طبعا عزیزان حوزه سیاسی و خبر آن سازمان هم مطلع شده‌اند که جز انجام مسئولیت خطیر حفظ و ارتقای سلامت هموطنان و اجرای دقیق طرح تحول سلامت، هیچ هدف دیگری نداشته و ندارم و تنها وظیفه خود و همکارانم تا پایان دوران کاری دولت یازدهم را ادامه مسیر خدمت صادقانه به هموطنان عزیز می‎دانم.
امیدوارم ترتیبی اتخاذ فرمایید که تا زمان برگزاری انتخابات، اخبار صحیحی که منجر به حضور حداکثری مردم و انتخاباتی قانونمند و اخلاق محور شود، در اختیار افکار عمومی قرار گیرد.
توفیق و سلامتی جنابعالی را از خداوند متعال خواهانم.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: