ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۵۸۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶

تخیلات کودکان را مسخره نکنید

والدین باید توجه داشته باشند که هرگز نباید برای جلوگیری از خیالبافی کودکان تخیلات آن‌ها را مسخره کرده و نادیده بگیرند.
تدبیر24 »غلامحسین عباسی روانشناس و مشاور اظهار داشت: داشتن یک دوست خیالی برای کودک معمولا باعث نگرانی والدین می شود ولی این موضوع تا حدی طبیعی است و زمانی که خارج از حد معمول شود نیاز به پیگیری و درمان دارد.

وی در ادامه اضافه کرد: از دلایل ایجاد دوست خیالی برای کودک، به دنیا آمدن خواهر یا برادر جدید، قرار گرفتن در موقعیت های اضطراب آور مانند رفتن به مدرسه یا تغییر محل زندگی و از دست دادن والدین است.

عباسی بیان کرد: دوست خیالی معمولا اعتماد به نفس و شجاعت کودک را در مقابله با تجارب جدید افزایش می دهد زیرا باعث دلگرمی او می شود.

این روانشناس در پایان تصریح کرد: والدین هرگز نباید به زور کودک را قانع کنند که چنین دوستی وجود خارجی ندارد و تخیلات او را مسخره نکنند زیرا نه تنها در کاهش این رفتار اثری ندارد بلکه موجب گوشه گیری کودک نیز می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: