ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۵۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴

آزمایش اولین واکسن مالاریا در سال ۲۰۱۸

اولین واکسن مالاریای جهان با شروع سال ۲۰۱۸ در سه کشور غنا، کنیا و مالاوی آزمایش می‌شود.
تدبیر24 »سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است: این واکسن از این قابلیت برخوردار است تا جان ده‌ها هزار انسان را حفظ کند. هر چند هنوز مشخص نیست آیا امکان پذیر خواهد بود که این واکسن در فقیرترین بخش‌های جهان مورد استفاده قرار گیرد.

به گفته محققان این واکسن باید در چهار مرحله به افراد داده شود. ابتدا برای سه ماه متوالی و ماهی یک بار و ۱۸ ماه بعد مرحله چهارم واکسن را دریافت می‌کنند. این واکسن طی آزمایش‌های کلینیکی کنترل شده تولید شده اما کارشناسان مطمئن نیستند بتوان از آن در شرایط واقعی که دسترسی به خدمات سلامتی محدود است، به کار گرفته شود. به همین دلیل کارشناسان سازمان جهانی بهداشت تصمیم گرفته‌اند تا استفاده از این واکسن به صورت آزمایشی در سه کشور انجام و بررسی شود آیا شرایط برای اجرایی شدن کامل برنامه واکسیناسیون مالاریا وجود دارد.

دکتر «ماتشیدیسو موئتی» رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت برای آفریقا گفت: تولید واکسن مالاریا خبر شگفت آوری است. همچنین اطلاعات جمع آوری شده در برنامه آزمایشی کمک می‌کند تا در مورد استفاده گسترده‌تر از این واکسن تصمیم گیری شود. علاوه بر این، وجود واکسن در کنار دیگر روش‌های مقابله کننده با مالاریا می‌تواند به نجات جان ده‌ها هزار نفر در آفریقا کمک کند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، قرار است آزمایش این واکسن روی بیش از ۷۵۰ هزار کودک پنج تا ۱۷ ماهه شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: