ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۷

قتل معاون وزیر صنعت امنیتی نیست

معاون امنیتی وزیر کشور گفت: موضوع پرونده قتل معاون پارلمانی وزارت صنعت امنیتی نیست.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، عبداللهی معاون امنیتی وزیر کشور در حاشیه مراسم دومین سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم در جمع خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت پرونده قتل معاون پارلمانی وزارت صنعت گفت: این قتل شخصی بوده است.

وی ادامه داد: گلوله از داخل ماشین شلیک شده است و سر نخ‌هایی هم به دست آمده که پلیس نیز در حال پیگیری موضوع است. امیدوارم که در آینده نزدیک بتوانیم نتیجه قطعی را اعلام کنیم.

معاون امنیتی وزیر کشور تصریح کرد: این پرونده در اختیار پلیس است و در اختیار نیروهای امنیتی قرار نگرفته است.

عبدالهی تاکید کرد: موضوع این پرونده اصلا امنیتی نیست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: